Oduvijek sam bio Nokijas..no nakon susreta sa P800, P910 i P990, mislim da bi odabrao P990, ne samo radi touchscreena i wlana, nego samog uiq OS-a, ako imas novaca, naravno da se isplati uzet P990, ne znam koliko ti je bitan WLAN, no kupnjom P990 kako nisi sklon cestom mjenjanju mobova mislim da ces biti dugo, dugo miran... i neces se osjecat zakinutim..
N73 je s druge strane just another N series Nokia, nista spektakularno, nista revolucionarno! Mislim da se P serija SE-a, moze mjeriti jedino sa E- serijom Nokie kao i sa komunikatorom. Stoga po meni su to dvije razlicite klase mobova...
P990 mozes ujedno i uporedit sa raznim HTC/Qtek telefonima (jedino sto oni nude je windows mobile).

Odgovori uz citat
no nakon susreta sa P800, P910 i P990, mislim da bi odabrao P990, ne samo radi touchscreena i wlana, nego samog uiq OS-a, ako imas novaca, naravno da se isplati uzet P990, ne znam koliko ti je bitan WLAN, no kupnjom P990 kako nisi sklon cestom mjenjanju mobova mislim da ces biti dugo, dugo miran... i neces se osjecat zakinutim..

Bookmarks