dajte sta mi bas niko nemoze pomoc???
ovako imam par problema sa nokiom 6600 pa vas molim za pomoc!
1. Kad si posaljem video, sa kompa, preko bluetootha, on mi dodje u ulazni spremnik (poruke), ja ga otvorim, i on me automatski preusmjeri u smartmovie! Kad mi dodje u poruke video, kad si ga posaljem, neda mi tj nemam opciju da mogu spremit u galeriju, nego mi da samo opciju da si spremim isto u poruke ali u folder "moje mape" a to ne zelim!
E sad moje pitanje je:
Kako da spremim upravo poslani video, iz inboxa u galeriju na mmc!
2. Kad si posaljem mp3 preko bluetootha, isto mi dodje u inbox, i ja odaberem da mi spremi u folder "muzika" na mmc card, ali mi ju sprema minimalno 40 minuta!
Moja pitanje je:
Kako da ubrzam to spremanje mp3-a u galeriju, znaci da mi se pjesme ne spremaju po 40 minuta bego da je to neko razumno vrijeme spremanja od nekih 2-3 minute!
Unaprijed zahvaljujem na vasim odgovorima!!
P.S Novi sam korisnik symbiana pa imam jos malo problema s njim, ali nadam se da cete mi vi pomoci da ga malo bolje upoznam!! HVALA!
BMW-Bog Motornih Wozila
dajte sta mi bas niko nemoze pomoc???
BMW-Bog Motornih Wozila
Znači, možeš gledati video na svojoj Nokiji? Vjerojatno si instalirao Smartmovie pa ga je mob uzeo kao default.
Muziku moraš držati u Inboxu jer 6600 ne posjeduje MP3 player, ali uz program tipa MP3GO mob prepoznaje pjesme iz Inboxa i tako ih svira. U samome mobitelu ne možeš kreirati play liste jer, ponavljam, mob nema podršku za mp3.
Preporuka-u Poruke-Opcije (lijeva tipka)-Memorija u uporabi-odaberi MMC.
Također-kad prebacuješ muziku na 6600 bilo bi najbolje da ih preko card redera odmah "upucaš" na karticu.
Ponavljam, skini program koji omogućuje reprodukciju glazbe na www.dotsis.com (imaš ih zbilja dosta).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
da mogu gledati, ali nemam opciju da stavim film u galeriju u folder koji sam si kreirao za to!
Ovo u porukama mi je stavljano vec da koristi memoriju mmc!
Sto se tice card reader-a, da to je i meni palo na pamet, zamolit cu frenda koji ima da mi stavi filmice prek card reader-a jel ga ja nemam!
I Imam program s kojim slusam mp3 zove se mp3 player 3.20
U svakom slucaju hvala ti puno na pomoci!
BMW-Bog Motornih Wozila
Instaliraj program Fexplorer i preko njega mozes sa inboxa staviti file u galeriju
rijeseno, nasao sam program!!
Hvala puuno!!!![]()
![]()
BMW-Bog Motornih Wozila
jos jedno pitanje, a koji program mi treba da si mogu staviti mp3 da mi zvoni kad me neko zove??
BMW-Bog Motornih Wozila
wma plus (najjednostavnije) ili instaliraj mp3wma codec (ako ovo drugo napravis sve pjesme ti moraju imat aktiviran ID3v2 tag)
hvala, e sad mi se javio jos jedan nadam se mali problem, instalirao sam onaj Ab power onaj converter!
I na dotsisu pise da moram stavit na 128 bit
ali ja neznam di u tom programu namjestam 128 bit!
Pa ako mi mozes kod toga pomoc!
Ja mislim da bi trebalo biti tamo di namjestam ono joint stereo i to... ali mi tamo toga nema... i kad si convertiram pjesmu mogu je slusati ali ju nemogu staviti kao zvono... stavio sam si codec, i neke mogu staviti kao zvono (one koje mi je frend s foruma stavio) a one koje si ja stavljam njih nemrem!
Daj mi pomozi molim te!
BMW-Bog Motornih Wozila
rijeseno![]()
BMW-Bog Motornih Wozila
Bookmarks