probaj reinstalirat programe i drivere za mob
nod mi naso win 32 rycycle exe trojan i stisla sam delete (nakon sto sam ustekala sony ericcson usb) i odat komp mi ga moze ucitat ali pise da nemogu pristupiti phonu ni phone cardu "because the acess is denied!"
isto mi se dogodilo sa usb stickom ali on radi.
do cega je to? stvarno sam negdi pokupila trojana ili? isla sam scan sa nodom ali ga ne nalazi nigdje.
sto sad dalje? uopce nemogu do fileova na mobu!![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
probaj reinstalirat programe i drivere za mob
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
...probaj na NOD-u privremeno zaustaviti AMON (stalnu detekciju virusa u sistemu) pa onda prikopčaj mob i probaj se spojiti - ako ti prođe - NOD ti zabranjuje pristup - sad to možeš jedino riješiti izuzećem ali ti to ne preporučujem...
Najbolje po meni je da prvo probaš deinstalirati program u potpunosti i onda sve ispočetka...
ja isto tako kad god ustekam usb izbaci mi kao virus, kod nod32..
ma meni se to dogodilo samo jednom i to kad sam usb ustekala u tuđi lap kome je nod to javljao... nikad prije problema.... i frendici na njenom usbu na njenom kompu doma ista stvar, isto je ustekala usb u taj lap... problemi, zasad ih jos nemam, formatirala sam usb, mob nemogu i necu a deinstalacija nije pomogla. ponudi mi "open to view files" i ako stisnem cancel, ako odem na computer/ removable disk kliknem nece ga otvorit nego moram na open a kad se otvori taj toolbar desnim klikom prve dve opcije su mi ispisane hijeroglifima![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks