meni se to isto dogodilo i gasio mi se, odnio sam ga u servis gdje su mi zamjenili maticnu i stavili novi zvučnik
Kupio sam ga u tele2 9.10, i danas mi poceo krciti zvucnik kada slusam muziku.
Da li se jos nekome to desilo.
meni se to isto dogodilo i gasio mi se, odnio sam ga u servis gdje su mi zamjenili maticnu i stavili novi zvučnik
MENI ISTO TO.NOSI U SERVIS PODHITNO.samo pazi nemoj im dat mmc karticu jer nešto rade s njom
Ma šta rade, normalno da sam dao sa MMC karticom ,blokiran mi je telefonski kod i oni mi to besplatno moraju odblokirat i čekat ću 10 dana,a zanima me ako se ugradi novi softver več kad je besplatno i usput da li ako se izvadi kartica mogu na novom softveru ubacit staru mmc karticu, i da mogu gledat stare zapiseznam da gubim memoriju na telefonu,a ne na kartici .i IMA LI KOJI NOVI SOFTVER NA HRVATSKI
Podrazumijeva se da će ti ugraditi sa hrvatskim jezikom.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
ja sam dao u servis i karticu i od onda mi javlja grešku...tako da preporučujem da ju nedaš.
A jesi probao formatirati karticu?
U mobitelu,i na compu?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Dao sam šta ću sad ,a kakvu grešku? Dal kod videozapisa,ako je to se rješi da prebaciš slike i muziku na memoriju telefona,a videozapise na karticu,ako je to ta greška.Kakvih još poteškoča imaš?Inače moram nazvat servis i reč da mi ugrade novi softver al da mi karticu izvade,da ne izgubim podatke,dal može radit MMC kartica sa starim podacima na novom softveru?Izvorno postao Bens
gle probo sam sve s karticom napravit,opet javlja grešku..a sve je radilo prije nego sam je dao na sevris...
Taj Glupi Zvučnik Odličan Je I Glasan Ali Brzo Se Kvari Prije Mjesec Dana Kupim Mob I Zvučnik Prekida Na Popravku Je Bio Tri Tjedna To Je Puno A Koliko Vama Ostalima?
HOĆU JOŠ SAMO NAGLASITI DA SU MI SE SVI PODACI IZBRISALI S MMC-A A ONI REKLI DA NISU NIŠTA DIRALI. NEK NETKO ODGOVORI![]()
Zadnji uredio Sljaka : 15-06-2007 u 21:53
Kao prvo, nauči neke stvari. Nikada, apsolutno nikada ne piši cijeli tekst VELIKIM slovima. To je ekivalent deranju u stvarnom životu. Drugo, prije nego postaviš pitanje provjeri da li je na njega već odgovoreno. Nema potrebe sto puta isto odgovarati. Treće, ne odgovaraj samom sebi, koristi EDIT.
A kad smo kod obrisanih podataka zapamti dobro slijedeću rečenicu:
-Pametni rade backup!
I za kraj, u servisima nikad ništa ne diraju, ako nešto krene krivo uzrok je redovito neke okolnost koju je bilo nemoguće predviditi. Ako želiš dokazati drukčije onda moraš znati više od servisera. Pitanje je, da li bi ti u tom slučaju trebao servis?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ok thanks na savjetu imao sam ja već forum. Nego uvijek radim backup tako da se ne moraš brinuti, al još jednom hvala na savjetu:-D
I ljudi da vas pitam svi koji imate bs-c81 jel vam bluetooth spori? Ja ne znam meni je spor ko puž, a neznam dal ima kakav upgrade ili software da bi mi bil brži.
P.S. Sam pitam nebi htel ispasti budala:-D
E jbg al svejedno thanks. I još da napomenem onaj tko je odnio bs c81 na servis zbog zvučnika kolko ga je imao na servisu meni je bil 3 tjedna a to je malo puno kolko je vama ostalima?
Zadnji uredio yo_people : 17-06-2007 u 19:43
Bookmarks