pogledaj dali ti je uključen nekakav vatrozid osim od windowsa pa isključi pa probaj
Proćitao sam skoro sve postove na forumu ali nejde spajanje ,dok mi se motorola mpx 200 uredno spaja na AS 4.5 skinutog sa mikrosoftovih stranica.Molim ako netko ima volje da pomogne,wi-fi i blutot sam uspostavio ali as nikako neide.Na MDA variu je ovo:
rom ver1.6.2.6wwe
rom date 12/21/05
radio ver 01.12.10
protocol ver 4.0.13.23
ext rom 1.6.2.115
Također bi mi dobrodošle ideje za novi soft i otkljućavanje mda varia.Ako ima netko u blizini Daruvara bilo bi najbolje da mi to sve složi uz moju nadoknadu ,te da me uputi u najbolje mogućnosti mda varia.pozz
pogledaj dali ti je uključen nekakav vatrozid osim od windowsa pa isključi pa probaj
AS 4.5 ima sve usb drivere koji ti trebaju za Vario, ako nesto ne sljaka vjerojatno su ti windowsi poruseni. Probaj kabel za Vario smjestiti u drugi usb port
Zadnji uredio schoofter : 15-06-2007 u 17:49
Meni se slicna stvar dogadjala... Naime, kad god bi spojio Vario konekcija bi prosla ok i sve bi radilo, ali ako bi ga odspojio i onda ponovno spojio ne bi bilo nikakve konekcije, a proradila bi kad sam otisao ponovno ukljuciti kvacicu kraj "allow usb connections" koja bi se iz nekog razloga svaki put iskljucila. Probaj provjeriti da nije nesto slicno tome... iskljuci pa ukljuci ovu opciju... Inace koliko mi je god to bilo neobjasnjivo, stvar se sama od sebe sredila kad sam maknuo 4,5 stavio neku stariju verziju i onda preko toga opet stavio 4,5.
Hope it helps![]()
Bookmarks