Ajmo ljudi pliz
Jel ima kakva dobra dušica
pa treba ti netko uploadat t-mobil soft al sad.. tko to ima? :S
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Ajmo ljudi pliz
Jel ima kakva dobra dušica
ikone od t-govneta
ajmo malo zivosti ljudi frka je![]()
![]()
![]()
![]()
Pa probaj preko seus, ja kad ga updatam preko njega vrati mi vodafone?!
evo da i ja neki post napisem, sve sam ostalo nasao, novi firmware, drivere za zvuk, tutorijale kako sve to lijepo instalrati, skinuo sve potrebne prorame, jedino ne mogu naci drivere za kameru,citao sam da su driveri SuperCam 8.54
medju najboljima ali nigdje nisam nasao, ako netko tko ima moze uplodat negdje pa da se lijepo moze skinuti bio bih jako zahvalan. i da, bio sam negdje citao kako se moze povecati sms memorija telefona, ne da mi se brisati poruke pa bih htio povecati taj spremnik, ionako ne koristim memoriju telefona jer imam karticu od gige i sve uglavnom ide na nju, stoga bih bio zahvalan onima koji ce me malo bolje uputiti u to prosirenje sms memorije!unaprijed zahvaljujem!!!
Zadnji uredio bedevija : 08-06-2007 u 04:40
imas u mojem sigu sve sto ti treba![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
e hvala ti blizzard
e, sada dolazimo do jednog problema, naime, kada upalim onaj phone xs i ukopcam mobitel on mi ga nece prepoznati svaki put mi izbaci ovo
Error: Cannot open phone communication port, namam pojma sta da napravim, bio sam instaliravao nove usb flash drivere, ali stvarno nemam pojma sta mu je!ako tko zna molio bih ga za pomoc!!!!!
zna li ko gdje cu naci patch za k750i da iskljucim zvuk na kameri kad slikam, naprosto me zivcira? i mogu li to odraditi gslideom ili cime vec?
izbrises camerashutter.3gp sa farom ili xs++-om.
Kako maknit sms limit od 130-tak poruka?? cid49 mi je mob
Ima na topsony-iju patch pa ako netko može... k750_R1CA021_delete_sms_limit
nadam se da znas koristit far ili bar xs++
dakle u jednom od njih u folderu /ifs/settings/messaging moras nac file pref_store.txt i editat ga tako da umjesto /sms data upises /tpa, save-as i to je to
eh da kod nekih mobova se poruke nakon tog znaju gubit nakon tog, odnosno javljat odredjene greske kod brisanja i takve stvari a sve koje si imao do tad spremi jer posto mijenjas direktorij u koji iz kojih ti telefon cita poruke sve koje si do tada iamo se nece vidjeti. Pretpostavljam da je to bas kod cid 49 mobova slucaj jer na mom cid36 radi savrseno. u tom slucaju potrebno je napravit jos par foldera ali za to ces morat pretrazit forum, znam da je bas ovdje netko to postao
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
evo pronasao sam problem zasto mi xs++ ne zeli prepoznati mobitel,
00:12:50| Turn off phone
00:12:50| Hold C Button on phone and connect phone.
00:12:50| You have 30 seconds.
00:12:50| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
00:13:23| Error: Cannot open phone communication port
00:13:32| Sorry, brown phones are NOT SUPPORTED
izgleda da imam j***ni brown k750i, e a jeli njega ikako moguce fleshati ili mu staviti nekako onaj red sranje da ga mogu fleshati?ako je to ikako moguce?i da li tko zna?
samo servisna oprema jer se mora flashat erom, ne moze se prreko dcu-60
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
otidi u lokalnog unlockera da ti on to sredi zanekih 50 kn.
P.S. Vodafone Vip su RED,a T-Mobile je BROWN.
pa moj je vodafone vip ali izgleda da je to neka crna ovca, a izgleda da cu morat otici u neki servis da mi ga prebace u crvenog, hvala na uputama!
to nema nikakve veze, RED znaci normalni retail mobitel, znaci za slobodnu prodaju a BROWN su testni modeli s manje ogranicenja za prckanje po njemu bez flashanja. to samo govori koliko su t-mobile pe*eri jer vrlo cesto se kod njih zalome brown ali samo ovi zadnji, vjerojatno jer se k750 prestaje proizvodit pa da ih se rijese. frend je recimo prosli mjesec kupio t-mobile k750 i RED erom ima-znaci sve je u sreci sta ubodes kad kupujes
do nedavno su svi vodafoni bili red a sad su i nih poceli zatamnjivat
srecom ja imam red jer sam ga kupio prije 12 mjeseci![]()
ovak ja sam čisti početnik sutra mi dolazi k750 od frenda pa ću mu fleštai ga.Imam par pitanja:
1.Koji je pack najbolji s acoustic kamera driver i to
2.Jer se mogu stavljat patchevi na w800
3.ako da kako?
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
mislim da i najvise patcheva postoji za r1b002_w800
a patcheve s gslidom dodas u main i flashash mob.
nabavio sam main i fs
sada s kojim programom je najbolje flešati? imam phonexs i xs++
Onda s kojim mogu dodati patch(samo jedan)
I zadnje pitanje kako dodati pack od ikona acoustic i to?
e kad ljudi postavljaju pitanja koja su vec prije 1 000 000 000 puta postavljena.vise mi se ni neda odgovarat.
ovako nakon mnogo surfanja napravljeno je ovo
1.Imam main i fs emea2 i main je red
2.dodao sam patch za radio pomocu gslide
3.Imam sve za finalizaciju moba samo jedna stvar
Mob je vjerojatno cid49 pa jer mi može netko dati path da pomoću xs++ uplodam acoustic, camera driver i display driver jer se preko fara nemože i kako obrisati starije fajlove molim vas pomoć
moze se preko fara, daj potrazi malo na sve to je odgovoreno bas kak blizzard kaze 1000000000000x10 na x puta
putanja za acoustic: ifs/settings/acoustic
putanja za kameru: ifs/settings/camera
putanja za meni: tpa/preset/system/menu
stariji fajlovi sa istim nazivom se automatski brisu,a to ti i XS++ kaze zar ne![]()
Bookmarks