non-stop sam ju trazio, i evo konacno full verzije.
z aone koji neznaju-> FSCALLER ilitiga FULL SCREEN CALLER, prikazuje kod odlaznog/dolaznog poziva, sliku preko cijelog ekrana osobe iz kontakta.
evo vam down link, uploadao sam ju na RS. meni radi na E50, poslao sma ih frendovima pa ce mi javit kako rade na N73, N80 i N95!
ISPRAVLJENO-> FS-Caller download
![]()
Zadnji uredio cime : 23-06-2007 u 11:02
jel bi sljakalo to na 6600??
BMW-Bog Motornih Wozila
hehe, tek sam sad dosao za komp nakon duzeg odmora!
ispricavam se, to sam frendu slao progze, pa sam slucajno kopirao link ovdje.
ispravljen prvi post!
poz
Zadnji uredio cime : 23-06-2007 u 10:43
i nema! sad je ispravljeno (400tinjak kb)
isprike jos jednom...
Jedno pitanje vezano za taj fscaller...
Pisalo se nešto, da se pomoću fsCallera može prikazati i slika za sms... (ako je dodana slika kontaktu)
Jel se to stvarno može?![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Meni baš ne radi. Kad hoću dodati sliku nekom kontaktu on nakon odabiranja slike napiše "Memorija puna! Zatvorite neke programe i pokušajte ponovo!" i onda na ekranu stoji "getting image" i to ona crta ispod ide u nedogled. U backgroundu mi ne radi ništa pa neznam što da zatvorim!?
ja sam ga instaliro na svoju n70, pokuso ustvari, ali neradi. kaze da je file corrupted. dali uopce moze raditi na n70?
Neko je nastao od Boga,neko od majmuna,a ja od mamine pogreške! (R)
nisi ga sigurno instalirao..
program je za S60v3, a n70 ti je S60v2
pa i napisao sam da sam pokuso i nis... postoji li neka verzija za n70, odnosno s60v2? i ako znas gdje bi je mogao skinut. pozz
pogledaj na dotsis.com
series 60 zone
tamo imaš par verzija FullScreen caller_a, pa skini zadnju verziju (najnoviju)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ok,hvala. vec sam malo gledao, svuda stoji 3rd. mislis da neka nova verzija podrzava i v2? mozda nadem nesto.
Bookmarks