I k tome možeš ju koristiti isključivo unutar Hrvatske, jer nemaju roaming.
Minus na tomatu je (osim što nema dodatnih usluga) i ograničeno trajanje akcije i prva obračunska jedinica 1 minuta.
Zadnji uredio Inovator : 12-06-2007 u 18:15
I k tome možeš ju koristiti isključivo unutar Hrvatske, jer nemaju roaming.
Ali ZBOG ČEGA se toliko ograničiti kroz Tomato zbog samo jedne lipe razlike (koja to često i nije zbog obračunske jedinice i različitih Tele2 tarifa)????? To je potpuno besmisleno.
Tele2 ima praktički sve usluge kao i T-Mobile i VIP (osim "Tko me zvao" i internetskih tarifa (ne računam osnovnu GPRS 2kn/100 KB) - no i to definitivno dolazi u dogledno vrijeme). Prema tome, Tele2 jeftinoću treba usporediti sa skupoćom VIP-a i T-a..... Kad je Tomato toliko dobar, što onda ljudi još rade na VIP-u i T-u? Tu je Tele2 prava alternativa, a ne Vrtić-Tomato.
Jutros nakon četiri mjeseca izvukao iz ladice Tomato karticu. Nakon što sam potrošio iznos, više ju nisam nadoplaćivao, tako da je naravno trajanje isteklo.
Zadnje stanje računa je bilo 1,76 Kuna - zapisano, jutros gledam:43,86 KN![]()
Sad si me natjerao da i ja napravim isto....moja uopće ne radi... :-(
od sutra na tomatu nove cijene u opciji.
dobar grah daleko se čuje
Istina, sada je bila prezentacija na Dobro jutro Hrvatska.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nisam cuo bio mi je ugasen ton na TV
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Kolko ja znam spustit ce cijenu na 0,47 i 0,27 (sms) da ih Tele2 ne bi sjeb.. s "Tarificiom" i korisnici mogli traziti povrat novca zbog "garancije najnize cijene" :-)
ipak ce imati istu cijenu kao na tarifici
dobar grah daleko se čuje
onda ih ipak niko nece traziti povrat novca.
zo se i ja pitam da li če ljudi tražiti povrat novca jer su se ovi reklamirali garantirano najjeftiniji ili vraćamo novac. a sada je lizašla tele 2 tarifica s 0,47kn ---0,27kn
kaj će sada biti?
★★★★★
idi ih traži, pa javi što si dobio, vjerovatno ćeš dobiti razliku od 1lp po min
Ne možeš dobit novce jer se povrat novca bazira na razdoblju od 30 dana, a pošto će ovi pojeftinit sutra ništa od love.
Edit:
Tomato je službeno objavio cijene 0,47, i 0,27, čekamo potez tele2 (ako ga bude).
Sad sam vidio reklamu za 0,47, ali oni se i dalje pitaju "zašto platiti 0,49"...![]()
Zadnji uredio ojpi : 18-06-2007 u 20:10
dakle, kako je došlo do promjena u cijenama, imamo noviju temu za tomato, pa ćemo radi bolje organizacije daljnu raspravu seliti tamo:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43608
Bookmarks