a ovo im je najjace
Prvi mjesec plaćate 220 kn jednokratno, a iduće mjesece 219 kn.
iPhone 5s 16 GB
Bas im i nije nesto jeftinije, 219 kuna a kod iskona 200 kuna dobijes 3mb flat
nema šanse da dam tolko love ... 219 kn![]()
Meni piše dostupnost za mjesec dana, pa ćemo na 4Mbit-a flata![]()
Evo objavili su i na webu, sad bi se mogai i ja prebaciti na flat:-) Ipak imam još 100 MB free hard dick space-a:-)
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
nadam se da vam je jasno da ako se sada prebacite na flat, pocinje vam tek od 1.7.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mislim da ne moraš uzet telefon. Moš samo adsl
Ne nije kasno . Zvao ih 31 i pitao ako se prebacim taj dan hoću li imat flat kroz 6 mjesec. Oni kažu da ali po cijeni od 199 kn i da se prebacim nakon ponoći ili sutra dan. Kako kažu sustav im prihvaća promjene tek nakon 2 dana.
Zadnji uredio Inovator : 02-06-2007 u 02:43
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Umjesto da novce ne trose na borbu protiv konkurencije, nego na odrzavanje infrastrukture kak bi svi imali napredniji i jeftiniji ADSL bili bi svi puno sretniji sa T-Comom.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
meni je ovo najjače
http://www.t-com.hr/privatni/interne...top_akcija.aspNajkraći put do najpovoljnijeg MAXadsla i novog prijenosnog računala!
Seriously?
6.720,00 kn ovaaj laptop hahahha dajjte pljacka,,,,
kako navlace Ovce na ponudu
ja svoj HP Compaq nx6325 5700 kn a malko je bolji
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
e društvo zanima me da li je pala cjena za 5 giga ja mislim da je jer je po mome bila 138 kn a sada je oko 117kn ako se ne varam pa me zanima ako znate šta o tome da se nadovežete..
hvala!!!
Nije pala cjena za 5gb, samo za flat.
http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/
Koji bilo!
Da, cijene paketa su ostale iste...kako perverzno![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A i vise isto čudite. Usluga se grana prema isplativosti. Sigurno neće uvesti ulsugu u neko selo gdje nema drugog naselja u krugu od nekoliko desetaka kilometara. Prije će se to dogoditi na području gdje je više manje naselja.
Evo dobro govori friski... Usluga se uvodi kad se skupi neka kriticna masa korisnika koja ce to uvodjenje uciniti isplativim. Daleko smo mi od toga da aDSL postane komunalija kao voda ili čistoća (flashback na zombix kolumnu OFF).
Inace ja sam u Mlinovima u Zagrebu i nemam mogucnost prijeći na nikojeg drugog operatera (jednostavno zato jer gustoca stanovnika opravdava da se prije uvede u Dubravu, na Jarun, Tresnjevku) osim na Metronet u 8. mjesecu, kada naravno kidam sve veze sa Tcomom i prelazim kod M-a.
Bookmarks