ovo za slušalice neznam,ili pjesme nisu možda stereo pa radi samo jedan kanal
mp3 player se može staviti u pozadinu
Pozdrav svima
mjenjao sam D600 za D900 i jedino me muci kad stavim slušalice i slušam mp3 ili gledam video radi mi samo jedna slušalica dok kad prićam preko slušalica obadvije rade normalno,kako da mi obadvije radi sa svime???
I još me zanima može li se music player staviti u pozadinu dok svira?
Pozz i hvala
ovo za slušalice neznam,ili pjesme nisu možda stereo pa radi samo jedan kanal
mp3 player se može staviti u pozadinu
Help,PLIZ!!!
Pikni si nove slusalice ali moraju biti original!!! Kazem original iako neznam dali ima
za kupiti neke điđi miđi ali evo zasto: neda mi se pisat kako? Kada? Gdje?... nego cu ti reci da su mi moje upale u vodu i jos rade....nakon susenja fenom.![]()
![]()
BORO
Postoji adapter koji ide na USB te taj izlaz na 3,5mm klink !
Upravo sam nabavio d900 i zanima me sta napravite s onom gumicom na utoru za slusalice na mobitelu dok su vam ukljucene slusalice jer mi izgleda prilicno krhko i da bi se mogla sama otkinit dok mi je mobitel u dzepu .
Jel ju moguce izvuci totalno ili nekako okrenuti da ostane citava.
Ja sam si nekidan kupio slušalice za D900 i katastrofa je. Katastrofa. Uopće nema basa, čisti tranzistorski zvuk. Imao sam jedno vrijeme i K750i i kad bi upalio opciju MegaBass to je razvaljivalo, a ovo je čisto sranje.
Jel tako i kod vas i jel se može to nekako softverski narihtat il neki kod utipkat da se bas poboljša jer čisto sumnjam da je stvar u slušalicama, sasvim pristojno mi izgledaju da nebi mogle davat pristojan zvuk, tako da mislim da je stvar čisto u softwareu. **** Samsung užasno sam ljut![]()
![]()
![]()
@exotica, o kakvom to adapteru pričaš i gdje bi se njega moglo nabavit?
Što se tiče gumice, mislim da nebi smjelo biti problema. Takva kina su na gotovo svim novijim Samsunzima i do sad se na to niko nije žalio.Što se tiče zvuka meni je za mob. čit OK.Nego kakva su Vam iskustva sa signalom?Dali se dešava da neprimi poziv iako ima 2-3 crtice signala? Jačinu slušalice možeš nariktati u skrivenom meniu imaš ga tu negdje na forumu.
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
Sa ovim adapterom mozete premostiti na audio slusalice 3,5mm
![]()
vi koji imate d900 da li ste zadovoljni s njime i da li ste imali kakvih problema snjim
![]()
★★★★★
ja ga planiram kupiti imam mogućnost za 1700kn!!!nov garancija svee
★★★★★
ja sam zadovoljan jedino me jebe mem card ali to idem zamjeniti pod garancijom i muci me zvuk u slušalicama kad slušam ziku radi mi samo jedna šta je i pocetak ovog topica i još nitko nije ništa odgovorio![]()
trebale bi ti radit obje slusalice, ne znam postoji li uopce mogucnost za mono rad slusalica
mp3 stavljas u pozadinu da odes u postavke mp3 -a i namjestis na muzika se reproducira preko ostalih zvukova na ukljuceno ... bar tak pise u uputstvima al ni meni nece![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Možda bi toga mbilo u crazy shopu ili chipoteki
CARpeDiem*
@Wild-Boy
Radim na tome da dofuram kod nas![]()
ja sam zadovoljan jedino me jebe mem card ali to idem zamjeniti pod garancijom i muci me zvuk u slušalicama kad slušam ziku radi mi samo jedna šta je i pocetak ovog topica i još nitko nije ništa odgovorio
Jesi li prčkao po skrivenom meniu. Probaj ga ful resetirat.Meni to radi bez greške.
kako da to napravim?
našao,budem probao pa javim?![]()
Zak mi je žao sve izbrisati šmrc![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Oprosti ali jednostavno neznam kako bi ti pomogao. Ono na početku posta sigurno nije , jer mjuza mora bit stereo.Odi negdje u servis ili prodaju i zamoli ih da pred njima probaš njihove slušalice. onda ćeš bar znati na čemu si.Kad bi ja išao skoro u ZG. dao bi ti da probamo ove moje.
Bookmarks