A gle, ima mobis, ali oni su skuplji od lokalnih servisera...
A najbolje ti je otići u neki lokalni servis mobitela i pitati koliko bi košta popravak...![]()
Prodao sam jednom kolegi nokiu 6230i, crkla je vibra i sad mu je trebam popravit, pa me zanima, gdje, kako i za koje novce?
Molim vas pomoć, hitno je!
EDIT:
ako netko zna nekakav servis da mi preporući, i ako zna kolika je cijena popravka onak okvirno... molim vas pomoć, stvarno je hitno...
Zadnji uredio Ico : 08-06-2007 u 10:33 Razlog: EDIT
A gle, ima mobis, ali oni su skuplji od lokalnih servisera...
A najbolje ti je otići u neki lokalni servis mobitela i pitati koliko bi košta popravak...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ako nisi siguran dali je crko motor za vibraciju, i ako je kolega malo spretniji, moj savjet je da rastaviš mob i provjeriš/očistiš kontakte. Imam negdje na kompu tutorial korak po korak kako rastavit 6230 ali princip je isti. Stavit ću na rapidshare poslijepodne ako te zanima.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
samo zamjeni vibra motor, koji kosta 50kn. ako je to otislo naravno.
hvala na pomoći, @xlr molio bih te da share-aš taj tutorial. Hvala!
Zaboravio sam napisat da kad uključim vibru čuje se neko zujanje, motorić valjda dobije signal od moba ali nema snage da se pokrene...
Zadnji uredio matan11 : 08-06-2007 u 13:55
Moguće da je prljav ili slično, al moje mišljenje je da je ispravan.
6230 otvaranje: link
(pretpostavljam da je sve isto i za 6230i, a za posljedice naravno ne odgovaram. have fun)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nisam se htio zafrkavati s tim da sam rastavljam mob i pokušam popravit vibru, tako da HITNO trebam nekog servisera koji će mi što povoljnije popravit mob!
Pa vas još jednom molim ako netko od vas može popravit ili ako zna neki što povoljniji servis da mi preporući...Hvala!
o vjeruj mi radje sljedi taj tutorial nego da ga das serviseru...vibracija ti nemoze nikako crknuti...vjerjatnost da ti crkne vibrator je ko da na FER-u imaš 100 bodova iz Fiz1/2...ugl radje malo procackaj sam jer nozenje serviseru je gubljenje novca...i to velikoga
EDIT
imas www.simel.hr
oni su ti negdje malo iznad crnomerca to ti je najblize ako hoces bas servis...cijene su im koliko toliko ok...primjer maska+ugradnja simel 200kn;maska+ugradnje emsc 350kn
Bookmarks