Pa d900 i u600 imaju razlike samo u dizajnu,u600 je tanji.A sto se ostalog tice skoro su indentični.
Dakle situacija je ovakva :
do neki dan sam koristio d600 s kojim sam bio prezadovoljan [ naviknut sam na sve samsungove mane jel vecinom koristim samo samsunge ] , no posto mi je to bio 2. d600 vec mi je malo dosadio i gledao sam novi mob.
i kad sam vidio u600 na netu znao sam da je to to...
malo sam gledao i lg ke970 shine , ali je po specifikacijiama i opcenito softveru losiji od u600 , a i cijenom je bio skuplji tako da je otpao...
no igrom slucaja , "jeftino" sam kupio lg-a tako da sada njega imam.
i juce koristim d900 i mob se cini toliko jeftinijie izraden od lg-a da je to strasno......
pa me zanimaju razlike izmedu d900 i u600 najvise ?
nisam nigdje mogao upaliti u600 da ga vidim kakav je , ali da biram izmedu d900 i lg-a uzeo bi lg-a koliko god da je to 'kopija' samsunga....
btw ima ko u600 negdje u centru da ga pogledam na 5 min ?![]()
Pa d900 i u600 imaju razlike samo u dizajnu,u600 je tanji.A sto se ostalog tice skoro su indentični.
i ja mislim da su samo dizajnerski razliciti,a sve ostalo je vrlo slicno.
slazem se sa Rangerom - daleko su ta dva moba jedan od drugog (postoje slicnosti naravno ali i more razlika) idealno bi bilo kad bi u u600 ubacili menu od 900 - koji je jednostavniji i po meni ljepsi... zao mi je sto sam prodo 900 i uzeo 600
Igrao sam se danas napokon s u600 i makar ima losiji displej od shina vjerojatno cu ga uzet , samo da shine prodam![]()
zašto prodaješ Lg kad si reko da ti je bolje izrađen od D900, svi kažu da se LG-i jako kvare jel to razlog prodaje![]()
...FORCA FIUME...
Nije to razlog prodaje , a nisam ni cuo da se LG kvari. Moj radi bez greske , a uostalom imam i jamstvo i sve.
Meni se u600 svidao otkad sam ga vidio samo na slikama , a i specifikacije su mi ok.
Shine sam uzeo radi cjene , makar mi sad opce nije los , cak mi je mozda i mrvicu lijepsi od u600.
No u600 je bolji , vise mi se svida samsungov softver i to je to.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 09-07-2007 u 18:11
KG800 meni osobno je jedan od najboljih kliznih modela, mehanizam je odličan (bar na onim primjercima koje sam ja vidio) ako je SHINE upola dobar kao KG800 ja ga nebi mijenjao.
kg 800 je stvarno kvalitetom izrade korak ispred konkurencije,poglavito nokije.ipak u nekim drugim stvarima zaostaje.
u 600 uzmi bez razmišljanja
Bookmarks