evo sad malo surfam internetom i naidem na ovo...............su ovi normalni ili bolesni................ja mislim da im fali koja daska u glavi!![]()
![]()
![]()
![]()
evo sad malo surfam internetom i naidem na ovo...............su ovi normalni ili bolesni................ja mislim da im fali koja daska u glavi!![]()
![]()
![]()
![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Žalosno je to kaj je baja uzeo kredu na 15 godina da kupi najsocijalniji moguci model audija četvorke da bi subotom mogo pred kvartovsko okupljaliste doc u crnom švabi , a kad je skuzio da mu ni to nece donjet zeljeni status u drustvu , stavio je ta 4 auspuha koji mu brat bratu vise smetaju za performanse nego kaj pomazu ,a i estetski je ne fakin sparljivo tih 4 cilindra na 1,6 moitoru i 4 spulje .
eto.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Ipak, Audijeva masa na tu snagu ispada gore nego Clio :-)
Vjerojatno je lik stavio 1.6 na 3.0 makinu, da malo šokira kad zapraši :-)
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Kako instalirati Vistu za 2 minute
jedan od boljih videa koje sam vidio![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Goooooooooooooooooooool
http://www.natelki.net/view_video.ph...c13885a37ce8d8
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
jok........
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?!
Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.
ahah................................
Nsiam vrjevoao da zpavrao mgou rzmajueti šot čtaim. Zaavljhuujći nobniečoj mćoi ljdksuog mgzoa, pemra irtažsiavnjima nučainka, njie vžano kjoim su roedsljdoem npiasnaa slvoa u ričjei, jdieno je važno da se pvro i psljdeonje sovlo nlaaze na sovm mstjeu.
Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžeote čtiati bez pobrelma. Ovo je zobg tgoa sto ljduksi mzoak ne čtia savko slvoo poebsno, već rčeiji poramrta kao clejniu. Oavj preomećaj je šljiavo nzavan "tipoglikemija".
Kome su još vaanži grmaaitka i prapvois?
Jako zanimljivo!
Ja sam sve od prve procitao i sve skuzio......
fora, hebeš gramatiku!![]()
Nisam siguran da li je ovo već postano, ali... da ne povjeruješ.![]()
http://piv.pivpiv.dk/...samo za odabrane
uz ispriku onima koji su se prepoznali..haha
Zadnji uredio lili : 09-06-2007 u 10:14
evo pa slinite malo za promjenu.. hehe![]()
http://www.hurikani.com/sale/Striptis.swf
stariji forumash
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks