To je dodano u novijim firmwareima (od verzije R1GB001). Probaj napraviti upgrade SEUS-om, ali vrlo je vjerojatno da ta verzija jos ne postoji za Vodafone (ako ce ikad i postojati... brandirani firmware obicno JAKO kasni za "normalnim").
frend ima t-mobileov k800, kada on udje u moje stavke, zatim u video, automatski mu se video na koji je "dosao" joystickom pocne reproducurat, nacin prikaza mu je na 3x3 slicice, tj. videa, meni to ne radi, ja imam vodafonov k800, drugi frend ima vodafonov v630 i njemu to radi, kako da to namjestim? novi firmware, seus,....?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To je dodano u novijim firmwareima (od verzije R1GB001). Probaj napraviti upgrade SEUS-om, ali vrlo je vjerojatno da ta verzija jos ne postoji za Vodafone (ako ce ikad i postojati... brandirani firmware obicno JAKO kasni za "normalnim").
ja sam si prije 4 dana sa seusom upadato na R1JC002 ili tako nešto sad sam ga opet stavio preko seusa i imam R1KG001 i to imam s videima i u glavnom meniu ti blica ikona!!! zakon !fora! a i one gore tipkice sada imaju veču svrhu!!!1
★★★★★
Bookmarks