obrisat možeš s unlockerom
neki dan sam kupila ata hard, formatirala ga fino da mi radi ga ekterni disk.
i sve super radilo do danas dok ga nisam odnjela kod sestre da si stavim s njezinog kompa gore neke serije.
e sad. ja to prebacila, dosla doma, (to se prebacivalo oko 30minuta), nijednog fajla gore nema (barem ga moj komp ne ocitava) osim serije OZ koje je corrupted i unredable. probala sam pobrisat to iz konzole, takoder pise da je file coruppted i nisam mogla. posto je ipak novi hard sumnjam da bi bilo bad sektora ali reko i dem i to provjerit i pise mi Windows was unable to complete the disk check. i sta sad da radim, da formatiram cijeli disk, pa poludit cu ,imam toliko stvari gore da ne znam kud cu s njima, na komp mi ne stanu.
![]()
sad mene zanima sljedece, kako da pobrisem taj file?
gdje su filovi koje sam skinula sa sestrinog kompa?
i trece zasto mi disk check ne radi?
slika: ovo sam nesto radila sa particion magic, pise deleting file a opet se nista ne dogada.![]()
ugl the file is corrupted.![]()
![]()
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
obrisat možeš s unlockerom
A KAJ SAD TI GLEDAS�
...uglavnom skini unlocker: http://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.8.5.exe pa probaj s njime ili prvo idi na properties svakog pojedinog file-a i provjeri da nije u read only modu pa skini kvačicu...
da unlocker je najbolji program za brisanje fajlova koji su trenutno u uporabi.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
a šta je sa onim fajlovima koje sam skinula na hard i na mom kompjuteru se ne očitavaju?
jesi probala stavit disk u kompjuter? najvjerojatnije je problem u ladici...
i probaj pokrenit chkdsk da ti nije u read-only modu, triba bi ti se komp restartat
...provjeri extenzije - ako su uredu onda su ti file-ovi u komi i nema druge nego ih opet skinuti na komp - ako ti i to ne pomaže - nažalost opet te poslije formatiranja prijenosnog disc-a čeka odlazak sestri i ponovno skidanje svega...
sad mali upit - zašto to uredno ne zapržiš na DVD i preneseš jer iovako koliko sam shvatio nemaš dosta prostora na kompu?![]()
pa cemu sluzi externi hardako stavim na cd ko zna gdje ce to zalutat, hard barem stoji na stolu i znam di su mi stvari
chkdisk sam radila i pisalo windows was unable to complete the disk check
formatriala sam hard, sad je sve ok, i sad cu opet prebacit sve gore sa sestrinog kompa, i ako se na mom opet to nece ocitat, bacit cu ga u smece
prije sam imala takve nebuloze sa cdima, kad sam nastavljala multisesion, onih novih doprzenih stvari na jednom ROMu je bilo, a na drugom ne![]()
chkdsk se ne more napravit do kraja ako ti je komp upaljen, možda bi moglo da isključiš disk u computer manageru, inače ga tribaš namistit da se pokrene kod sljedećed boota...
vrlo je moguče da zeza liadica, događa se.
izvadi hard iz ladice, stavi u komp i istestiraj ga.
sa chkdisk nebudeš puno saznala. trebaš napraviti dijagnostiku iz dosa sa alatom od harda (potražiš ga na webu proizvođača) i znat češ točno dali hard ima bilo kakav mehanički ili problem druge prirode.
ako se ne snalaziš u tome skini Hiren boot cd i na njemu imaš sve alate za dijagnostiku.
naravno ako ti sve ovo teško pada, skini hdtune i napravi scan diska da se uvjeriš u ispravnost (ovo možeš napraviti i dok je hard u ladici)
evo disk je ok bez bad sektora,ladicu sam prodrmalasta da ja dalje radim da se na mom kompu ocitaju fajlovi koji su skinuti sa nečijeg tuđeg kompa?
malena nekaj ti ne štima, ideš sistemom eliminacije, provjeriš hard, ladicu, čak i zamjeniš usb kabel kojim je spojena.
testiraš hard dok je u ladici i izvan nje, time provjeriš dali dolazi do problema kod prijenosa podataka putem usb.
od 20 eksternih hardova koje smo imali na servisu, barem u 80% slučajeva je ladica ili nepravilno korištenje eksternog usb uređaja. a ostalo su hardovi!
ako nisi previše upučena ili vješta sa dijagnostikom, rađe pozovi frenda ili nekog da ti to riješi![]()
jonyb ima pravo vrlo je vjerovatno da ti neki dio ne radi ispravno. Pitanje je dali si uštekavala ili ištekavala hard pravilno?
BESPLATNO SKIDANJE I SMS[/QUOTE]
jesam ali danas cu ga opet rastavit i sastavit![]()
Pokušaj pa otiđi na servis ako ti neče radit.
P:S:
Da provjeriš dali je disk ok instaliraj na njeg windose i koristi ga kao glavnog
BESPLATNO SKIDANJE I SMS[/QUOTE]
Garanciju imaš, neka daju novoga...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Bookmarks