Ja isto nemogu iskljucit provjeru i to me zivcira jer taj mob stalno palim i gasim...
pokuso sam ugasiti pin jer imam jedan mob a 2 kartice i kad god ubacim tele moram ukucati pin. na vipu imam za ugasiti a kad ubacim tele nema te opcije.
Ja isto nemogu iskljucit provjeru i to me zivcira jer taj mob stalno palim i gasim...
....ne može.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ah bas sam se nado da ce me neko usrecit sa pozitivnim odgovorom a ono nista. izgleda da cu morat uzeti jos jedan mob jer ovo mjenjanje me ubija a jos vise taj pin sugavi.
Postoji jedan način kako da ugasite pin na tele2! Ja sam na svom uspio.
U samom izborniku mobitela nikako , ALI potrebno je imati dual sim adapter….
Postupak je vrlo jednostavan….na tom adapreru ubactie tele2 i još jedu karticu drugog operatera i pri uključanju odaberete tele2 , nakon toga potražite u izborniku funkciju gašenja pin-a i potvrdite i stvar riješena!
Evo samo neznam kako se koji adapteri ponašaju ja sam korsisto kineski , univerzalni , koji izgleda kao mala folija, bez ikakvih zadebljanja na mobitelu i rezanja sim katice…
Ja sam isto htio kupiti taj adapter da mogu koristit dvije kartice u mobu , ali na mojoj tadašnjoj nokiji 6030 nije prebacivalo dobro iz jedne na drugu mrežu, malo je štekalo , pa nisam onda uzeo…
Tako da kupnja ovag adaptera bi bilo idealno rješenje za tebe pero…..ukoliko sve funkcionira na tvom mobitelu kako treba.
A za ostale koji bi željeli samo isljučiti pin , pokušajte zamoliti nekog u nekom dučanu ako pronađete taj adapter da vam ga da, da ga malo isprobate pa si isključite…..
I thnx inovatoru što je otvorio ponovo ovu temu da sam mogo ovo napisati
Pozdrav………
a kolko to kosta? i di ima za nabaviti
- stvarno, di kupit taj adapter (kineski)?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Probano s Siemensom C35 i Dual SIM adapterom, nije uspjelo. Napiše da SIM kartica ne može raditi bez PIN-a.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa kad sam ja gledao to prije koji mjesec cijene su bile od 70kn za one na kojima je potrebno rezati sim karticu do nekih 180kn mislim ,za one najbolje bez rezanja kartica i nekim još dodatnim funkcijama……. Al ovaj koji sam ja gledao cijena je bila 120kn…..
To je prodavao jedan dečko preko oglasnika , al evo sad sam baš bacio oko na pl. Ogl. i ne vidim da ima…….
Al ima još jedan tip iz samobora…miato (upišite u google i sigurno ćete naći)….stvarno ok tip htio mi je poslat poštom u ri i reko je tek kad dobim i isprobam dal mi radi da mu uplatim novac na ž.r. .. s kojim sam se dogovarao al sam onda nakraju odusto jer sam odlučio ići na kloniranje sim-ova(ovo još uvijek nisam,al ako ima zainteresiranih za neku suradnju neka mi se jave na p. m.)…… tako da neznam kako na njegovima , da li ta funkcija radi………
Al da još nešto napomenem, sada kad sam isključio pin na toj tele 2 , evo najnormalnije radi u svakom mobu , ali sada kad ja odem u izborniku moba da uključim funkciju zahtjeva pin-a , izbacuje mi «nije dopušteno» , tako da ukoliko želite uključiti nazad pin isto tako mora ići preko ovog dual-sim adaptera …..
@sljaka : a kakav si adapter koristio? I jel ti se ta poruka javila kad si išao isključiti pin , ili si ga uspio isključiti pa ti onda nije radilo?
http://www.freeport.hr/dualcard_hrv....from=&ucat=31& Ovdje sam ga ja uzeo i super sam zadovoljan sa njim.Koristim ga na Siemensu SL 55
Tko rano rani, zajebo je pjetla
da... to je ovaj na kojem treba rezati sim kartice , meni se baš ta kombinacija i ne sviđa , no ako ti radi sve ok...zašto ne.Izvorno postao RAUL
Al evo ovi od miata bez rezanja sim-ova...
http://miato.hr/shop/index.php?cPath...63ef7f404c2aeb
Je li isprobao tko te Miato adaptere?
Vidim da piše da King DualSim K6 radi u Nokiji 5140i, a ja imam Nokiju 5140, pa me zanima radi li i na mojoj...
da, radi i na 5140Izvorno postao hrc777
Zadnji uredio Inovator : 22-10-2006 u 18:03
Adapter je još iz doba C35Izvorno postao mobman
, tako da sad više stvarno nemam pojma tko je proizvođač.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
u mom SE W810i je dual sim adapter(miato) i ugašen pin od teletine![]()
Mi6 Black
.....................
može se izgasiti pin uz čitač kartica i program T-Mobile SIMreader
program ti mogu poslat mail-om (nije velik,inače ga koriste u t-mobile shopovima za testiranje kartica,kopiranje i sl...) dok čitač kartica može biti bilo koji sa rs232,od usb čitača radi čitač od dinersa kartica koji ja trenutno koristim (taj čitač i diners-ov sw se koristi za spremanje lozinki na kreditnu karticu sa čipom)
Bookmarks