Evo jedne koja osim što je potpuna (ima skoro sve moguće ikone + neke za dodatne aplikacije) uz to je i pregledna pa ti šarenilo ne smeta u čitanju texta poruke i sl.
RU New Style 2.5
![]()
![]()
Download
Ovih tema ima vec stvarno mnogo....Molim vas da mi tu postate teme koje stvarno vrijedi instalirati, koje su vam najbolje, jer nemam toliko vremena tražit a i uvijek se razočaram na kraju....
I još jedno pitanje...kako da promijenim font u izborniku? tnx
After all...
Evo jedne koja osim što je potpuna (ima skoro sve moguće ikone + neke za dodatne aplikacije) uz to je i pregledna pa ti šarenilo ne smeta u čitanju texta poruke i sl.
RU New Style 2.5
![]()
![]()
Download
dobra je ova...tnx ...barem netko
After all...
Sto se fontova tice...mogu se promijeniti, ja sam uspio na 6600, al fontovi nisu nesto, jedino comic...to sam vidio na jednom forumu, mislim na forum.gsmhosting.com
. . . H O U S E M U S I C . . .
The music is my life
Odi na dotsis. Imaš tamo stvarno puno tema i fontova. Za fontove ti je sve objašnjeno kako ih mijenjat.
@vjeko: pogledaj na zedge.net tamo izaberi N90 i skidaj (samo se besplatno registriraj)
A mislim da bi ti trebale raditi teme koje su za N70...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Probaj ove dvije sa N70 ME jer im je pozadina napravljena za velike ekrane (prema rezoluciji koju imaju - dvostruko veća od 176X208) ali ju fon prilagodi za ovaj mali ekran na N70.
Evo original veličine pozadina iz tih tema
![]()
![]()
kako promjenit font:
prebacis ga u mobitel, nekim explorerom napravis u c:\system\ folder "fonts" i prebacis font u taj folder, izadjes iz explorera i restartas mob
Bookmarks