znači trebam digitalac ali što manji i tanji to bolje
mora imat min 5 MP
mogućnost snimanja videa u rezi 640*480
i po mogućnosti da s njim dođe kartica
znam znam puno tražim ali.........
pogleda sam slične teme ali nisam našao da se traži tanki
i meni su u oko upali olimpus MJU 720SW
sony w55
CANON Powershot A460 (njemu nisam našao veličinu)
HP Photosmart R725
Pentax Optio S7 digitalni fotoaparat, 7MP, 2.5" TFT
i po meni favorit samo neznam jel čemu marka i nevidim rezu videa
Pentax Optio M 30 digitalni fotoaparat, 7.1MP
da već sam vidio samo sumljva mi marka
nikad čuo paaa
ma nije pentax neki nou nejm. imaju oni solidnu tradiciju i reputaciju. sad za ovaj tu konkretno ne znam kakav je, al evo ti par mišljenja korisnika pa procijeni: http://www.dpreview.com/reviews/read...entax_optiom30
hm neki pišu loša kvaliteta slike neki da je dobro ako se manualno namjesti na iso64 - šta ja neman pojma šta je još bi volio da kogod kaže šta god tebi ajvl zasada hvala na pomoći
ok 104 osobe su ovo pogledale amo reć da je 30 kad se oduzmu gosti i pogledi istih a samo je jedan korisinik odgovorio............... puno hvala na pomoći![]()
Tipične boljke jeftinijih digitalaca. Zrnata slika najčešće zbog velike ISO vrijednosti - moguće riješenje je manualno podešavanje postavni, ali tu trebaš i malo kombinirati. Drugi problem je kolko tolko loš LCD točnije prikaz razine osvjetljenja, kut gledanja i vidljivost pod dnevnim svjetlom. Nema ništa gore nego da nešto hoćeš takvim fotićem uloviti sa manualnim postavkama a vani sunce prži..
Nemoj se previše fokusirati na megapixele, to ti ne znači i kvalitetu (često ti je na max. rez. i lošija slika). Od ovih gore čuo sam dobre kritike samo za W55. Pentax je marka kao i npr Canon, jako dobra ali većini slabo poznata.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja ti imam ovaj Sony DSC-W55 i toplo ga preporučam - fotić je mrak!!!![]()
inace, za pentax su rekli da je dobar fotic...sused mi je rekao kao da oni proizvode neke lece, nisam ti ziher...ja sam htjela isto kupiti neki model pentaxa i rekao mi je da necu pogrijesiti
a460 mislim da nije bas mali...ali nisam ziher, odnosno nije tanki - dimenzije: 106 x 51.8 x 40.2mm...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
evo detaljni review: http://www.steves-digicams.com/2007_...optio_M30.html
Bookmarks