Ne postoji hard reset za seriju 40.
Najvjerojatnije ćeš je morati nositi u servis.
Zanima me dali je moguce resetirati mobitel (ne misli se na reset tel. dok je upaljen..) ? Problem je u tome sto mi je kolega slao mp3-icu, te se usred slanja mobitel ugasio...Kada ga pokusam upaliti, ispise Nokia logo, zabljesne par puta i opet se ugasi. Pjesmu je vjerojatno "sejvao" na memoriju od mobitela a ne karticu, pa pretpostavljam da je puna i zato zeza...Treba mi neki kod ili bilo sto ako postoji, za hard reset uredjaja, samo da ne idem opet kod servisera...
Tnx
Ne postoji hard reset za seriju 40.
Najvjerojatnije ćeš je morati nositi u servis.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Pokušaj formatirat memoriju telefona sa NSS-om (Nemesis Service Suite),izvadi mem.karticu van prije rada za svaki slučaj da ne ostaneš bez podataka.Kod instalacije izabireš Virtual USB device.
Možda ga program neće prepoznat pošto je u tom stanju koje si opisao ali kad već ne želiš u servis opet onda pokušaj s ovim.
Evo što treba izabrat u programu:
![]()
A jel moguće to isto sa nokiom N70, i kako?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Da,moguće je ukoliko ju NSS prepozna nakon klika na scan dugme (nije na slici).
Formatiranjem nepovratno nestaju sve stvari od kojih nije napravljen backup.
Prije svega, hvala na ogdovorima. Ovako, sa Nemesis-om nije uspjelo. Spojim sve, i ne detektira mobitel. Cijelo vrijeme se cuje onaj zvuk od Windows-a kada se spoji neki novi USB device...I tako cijelo vrijeme...Znaci, ipak kod servisera...jaooo...Svejedno, tnx..moze lock.
Imam sličan problem...
Naime, stavljao sam neke teme na mobitel i kada sam htio primijeniti jednu temu, mobitel se jednostavno ugasio. Nakon toga, kada ga pokušam upaliti pojavi mi se logo "Nokia", ekran par puta zabljesne i ugasi se. Teme su pohranjene na memoriji telefona, tako da ih ne mogu nikako maknuti dok mi je mobitel ugašen...
Jel zna netko šta treba napraviti (najvjerojatnije otići u Mobis) i kolika je cijena popravka?
Zahvaljujem na odgovorima!![]()
ili ga odneš lokalnom "majstoru" da ti ga fleša. Mislim da bi ti to pomoglo.
Najbolje da odeš kod nekog majstora i piptaš dal to može sredit.
cijena flešanja ti je negdje 50-100kn ...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Koja je cijena flešanja u Mobisu?
Također, ako netko zna neki servis, a da radi dulje od 5 sati popodne i da je u istočnom dijelu Zagreba ili oko centra, neka mi napiše? Hvala!
Imas neki servis na Ferenscici/Volovcici. Ne znam tocno opisati gdje je, ali radi ti do 19h. Mislim da ti je stanicu dalje od dzamije gledano od zapadne strane (dakle prema zitnjaku)...tamo ti flesira za 50kn.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks