a s čim si nadogradio?
ako si priko seusa ne utječe ti na garanciju, al bi ti triba bit hrvatski,probaj ga ponovo nadogradit, a ako si priko xs++ onda gubiš garanciju ako ih ne uspiješ zajebat da nisi minja soft...
Nadogradio sam svoj vodafone softvare koji je bio na hr. na novu verziju u kojoj ima samo engleski, malo se nešto promjenilo...
Dali nadogradnja utječe na garanciju?
Jeli mi netko može reč kako da vratim nazad hr.???Jeli se to uopče može, jer sam navikao na hr.? HVALA svima koji se potrude mi pomoći.
a s čim si nadogradio?
ako si priko seusa ne utječe ti na garanciju, al bi ti triba bit hrvatski,probaj ga ponovo nadogradit, a ako si priko xs++ onda gubiš garanciju ako ih ne uspiješ zajebat da nisi minja soft...
odi na wotanserver i stavi si orginalnu sony-ericsson verziju softwarea za 7 eura
gubiš garanciju ali ako ti ode npr. jostcky opet možeš vratit vodafone software nazad ... i vrijedi ti garancija ...
prvo mi je pisalo da nadogradnja nije moguća na 90 i nešto % te da nadogradim ponovo, drugi put sam umetio sim i ponovo sve nadogradio i sve bilo ok... samo što nema nijedan jezik osim engleski
hehe, 7€ za software, mislim da ga ima nabavit besplatno...a i nebih išao tako daleko jer se baš ne razumjem u takve stvari, vjerojatno zbog windowsa koji me čini glupim![]()
zna li netko kako da namjestim da kad mi nadograđuje soft. da skida za central european...neznam koji broj koji sadrži engleski hrvatski češki srbski njemački...
to mislim za jezik telefona...
triba ti s_e_europe fw ili tako nešto
u biti možda čak moreš uključit hrvatski jezik priko customize.xml datoteke ako dodaš <allowed-language>hr</allowed-language> , al nisan proba...
pa jeli netko zna kako???
evo da drukčije postavim pitanje, jeli nekome nestao hr. jezik kad je nadogradio software i kako ga je vratio???
emea2 su ti balkanski jezicil
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
sad sam vidio da mi piše kod software info customization: ... VFE_LIVE_3...
malo sam proguglao i piše da je to modifikacija za jezike u kojoj je i hr jezik, e sad znači da ja to imam a nemam...može li mi neko objanit??????????????????????????????????????????? ??????????????????????
nadogradi ponovo mob sa seusom samo odaberi hrvatski na početku...
Seriously?
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
To ti se dogodilo jer si ostavio sim karticu unutra, pa ti je ostao samo engleski jezik, ja sam to riješio sa cijelim flashom!!!
Bookmarks