Problem je u tome što je beta radila samo do 28.2.2007.
Instalirao sam MS 2007 beta2, (sve onako kako se navodi na BUG webu), i sad mi kaze da je proizvod istekao i uopče ga ne mogu instalirat.U cem je problem
Problem je u tome što je beta radila samo do 28.2.2007.
Prema ovome se ne bi reklo, u ovom pismu kad su mi poslali ključ nema govora o isteku.A danas sam to napravio.
Hvala Vam što ste se pridružili skupini korisnika Microsoft Office 2007 Beta.
Vaša šifra za instalaciju programa Office 2007 je sljedeca:
XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
Zahvaljujemo na Vašem zanimanju za Office 2007 Beta. Ako još niste instalirali Office 2007 Beta, samo slijedite vezu (link) s instalacijskog CD-a za Office 2007 Beta i instalirajte ga. Upotrijebite navedenu instalacijsku šifru da biste završili instalaciju sustava Office 2007.
Unutar programa Office 2007 Beta otkrit cete puno novih svojstava i poboljšanja osmišljenih i izvedenih s ciljem da Vam omoguce uspješniji i brži rad nego ikad ranije. To su, izmedu ostalog:
intuitivnije korisnicko sucelje
bolja integracija izmedu svih programa iz Office sustava
poboljšane funkcije za uspješniju suradnju s kolegama
povecana sigurnost i još puno toga...
I nemojte zaboraviti spremiti vezu na Web stranicu za pregled sustava Microsoft Office 2007 - tamo cete naci najnovije informacije o 2007 Beta ukljucujuci prirucnike za pocetnike, savjete i trikove, te informacije o skupini korisnika beta programa na Internetu.
Nadamo se da ce Vas veseliti rad sa sustavom Office 2007 Beta.
Microsoft
Jer se može nak crackat, ili kaj več..
Zadnji uredio zerobravo : 06-06-2007 u 18:30 Razlog: maknut serial
...stvar je u tome što je to beta - probaj gurnuti sat na početak godine pa instaliraj...
pa skini full verziju.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Na jednom od tih "čoškova" kaže : "skini setup, instaliraj, ali ne unosi cd key.Jer moguće instalirat, bez da se unese isti ?
ja imam full enterprise verziju.i imam cd-key koji trebam upisat.skino sam office sa torrenta.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
...meni se čini da se 1142007 dokopao BUD DVD-a i sada pokušava instalirati s njega...![]()
Bookmarks