Trgovao sa RedkinGom,sve i više nego dobro.
trgovao s nokmanom...sve 5.. preporucam, dogovorili se i nasli u roku 15 min
Never fear I is here!!!
Trgovao sa RedkinGom,sve i više nego dobro.
- Red-Gsm.net -
trgovo sa članicom malena,sve prešlo ok čista 5,zaboravio ti zahvaliti što si me čekala
ne preporučam nikakva pregovaranja sa korisnikom robi555.
dogovarali se o zamjeni mobitela da bi nakon što smo već skoro sve sredili, poslo mu 1000 slike i sve to, uspostavilo se da se frajer zajebava....
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
Na neki nacin trgovao sa Hocom,tj on mi je besplatno poslao masku za 3650,i jos nadodao nekih stvari.Stvarno preporucam, 11/10.
trgovao sam sa Mr m-om.dobar čovjek!!
Poslovao s članom S.Silva, sve pet, još je i platio poštarinu, tako da me je dosta jeftino sve izašlo. ugl sve 5, svaka preporuka. ocjena 10/5
svakako, cim dođem, ak budemi iso javim ti
![]()
Zadnji uredio Rebbit : 08-06-2007 u 21:17
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
nema problema odmah si uplatio lovu,poštarinu ćemo riješiti u birtiji u crikvenicu kad dođeš opet!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Trgovao sa El Ninom, sve bilo OK.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Trgovao s članom gotham_child, u kratkom roku se dogovorili i mobitel je poslao čim je stigao. Sve je bilo kako smo se dogovorili.
10/10
trgovao sa korisnikom Sodom, sve 5!![]()
foly - mislim da u životu nisam ovako brzo istrgovaoozbiljan čovjek, sve 5, nikakvih zamjerki!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Trgovao sa tomy23 sve za 5
Važno je da se trguje
Trgovao sa članom redking prije nekog vremena,ali bilo komplikacija s moje strane,ali to je riješeno pa može potvrda da je sve prošlo za 5.
Moja preporuka.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
- Red-Gsm.net -
I ja od redkinga kupio masku sve ok...
Ja dogovorio sve oko zamjene PS2 i mobitela sa članom @amdhammer krecu paketi sutra nadam se najboljem![]()
- Red-Gsm.net -
Trgovao s članom sodom prošlo sve 5. Moja preporuka.
hercvu - odličan 5
Uplatio pare na račun, pričekao malo i dobio mob zamotan u WC papir![]()
Mogli su ga izbaciti padobranom u dvorište, ne bi mu niš bilo. Svaka čast!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks