Nije uspjelo tak.
Nije uspjelo tak.
E ovako zadrzi tipku za meni i onda ce ti mob pokazati procese koji su jos uvjek upaliti iako si ti izasao iz njih,onda stavi nokinu temu i stavi nokine zvukove za dolazne pozive i poruke ,sad bi trebalo radi.Ako nebude to tjelo onda formatiraj karticu....:cro:
Neznam, neče opće. Nebude formatiral jer mi nije hitno tak. Kupil bude si čitača mem. kartica pa budem prek njega, a i treba mi da stavim kartu hrvatske nutra.
zato sam i pobrisao sve sumnjive teme jer ponekad rade probleme.![]()
Koje je programe najbolje instalirat na memoriju tel. i karticu?? teme i igre stavljam na karticu. Znam da je neke programe bolje instalirat na mem.tel. zbog brzeg pokretanja, al po mom misljenju, nije potrebno svaki program zato instalirat.
I ima li ko kakvih fontova sa nasim slovima? I gdje ima?
Hvala!!
meni se iz cista mira ugasi dok je u stand by.da li neko mozda zna o cemu se tu radi?![]()
![]()
edit:da li mozda neko zna aktivacijski code za N73?
Zadnji uredio Vepar : 24-05-2007 u 21:54
Kako da formatiram memoriju telefona (N73), odnosno želim da izbrišem sve što sam instaliro na mobitel.
Isprika, ali tražio sam po forumu, vjerojatno ima samo što to sve surfam pomoću SE K610, što i nije ugodno.
Pa ako može kod za format
S kojim programom mogu stavit privatnost na mob i ima li ga za skinit na dotsisu?
To me pita za vračanje prvobitnih postavki, to mi ne treba. Nego brisanje svega što je snimljeno u memoriju telefona.
Hvala šefe, problem riješen.
Kak da si premjestim poruke sa memorije telefona na mem. kartice? Jer sam sad spremil nekolko poruka u mem. telefona i dok stavim da oču korstiti mem. kartice tih poruka nema, pa bi trebam premjestiti iz tef. u karticu. Zna ko kak?
Da li neko od vas koristi Full Screen Caller?? I imate li problema s tim?
Kod mene nema problema kad neko zove, problem se pojavi sa porukama, kad dobijem poruku od jednog prijatelja, lijepo se pojavi njegova slika, ali kad dobijem od drugog prijatelja, pojavi se slika od prvog tipa... i stalno tako... jel se to nekom desava? Inace, da nije tog glupog problema, FSC bi bio super programcic.
Dali si ga registrirao,posto su trial verzije ograničene???
meni nije nešto jasno prije nokije sam imao motorolu i sad me zanima dali ima neki program sa kojim mogu doći do didtemskih datoteka zato jer sam skinio sa dotsis.com temu Best_XP_THEME_3rd_v1.3 pa tamo piše
e:/data/xp/splus_xp2.dat
back up and restore after installed.
Evo mozes sa OVIME
Samo si pod Tools->Configuration namjesti da vidis sistemske fajle![]()
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
dali netko ima temu od t-mobile za
n73
evo mene nešto zanima.. jeli ja mogu kako prebaciti igre i programe na karticu, bez kompjutera, jer mi se neda signati ponovo neke programe(koje sam obrisa)?
Bookmarks