Da li je to moguče i ako netko zna što je potrebno za prelazak
Ja kad sam ih pito,meni su rekli da nemogu,da jedino što mogu nakon isteka ugovora ili produžit ugovor ili prekinut preplatu s time da gubim svoj preplatnički broj (no nemora znaćit jer su to meni rekli prije 3 godine kad sam prešo sa prepaid na preplatu)
ja kad sam prelazio na pretplatu u 12 mjesecu rekli su da nije moguce. sad, isto ne vjerujem da se sta promjenilo u ovih par mjeseci
iPhone 5s 16 GB
na hr.alt.cellular.gsm je unutar tjedan dana netko komentirao da je to napravio.
Kao kazu ti da se ne moze ali ako navaljujes, prijetis da ces otici iz mreze....
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Nekoliko dana nakon što sam bio podnio zahtjev za gašenjem jednog pretplatničkog broja, nazvali su me iz SZK i pitali želim li da mi taj broj prebace na simpu ili da ga skroz ugase.
E sad možda ima veze to što se ovdje radi o poslovnom korisniku.
Može se. Samo treba otić u T-Centar
jel to netko uspio do sad napraviti, ili su to samo priče
to se može napraviti.
samo se izričito, kod raskida ugovora, treba naglasiti da želite zadržati broj na prepaidu.
SZK nema pojma, ja sam ih zvao i rekli su da je prijelas sa postpaida na prepaid nemoguč, a evo jučer bio u poslovnici t-mobila i rekao mi agent da ako mi je istekla pretplata potrebna mi je osobna iskaznica i popuniti neki njihov zahtjev za prekid ugvora s naznačenjem da želim zadržati postoječi broj na prepaidu
sutra idem to rješiti pa vam javim
gle, može se, definitivno, ja sam osobno pitao jer me zanimala ta mogućnost, za svaki slučaj.
Koliko ja razumijem, te tvoje "procedure" sluze samo zato da bi sto manje ljudi moglo prijeci na prepaid. Sto u prijevodu znaci "raskinuti ugovor", mogucnost da se odlazi kod drugog operatera. Onda tek t-mobile postaje velikodusan i daje pravo da ide na prepaid :-)
Noname, pa ti si kralj. ti si dao točnu informaciju. Po tvojim postovima kao da si direktor cijelog sektora. Daj malo pusti gas. Kako bi ljudi znali na kojim mjestima treba pitati za prijelaz na prepaid? pa naravno da će pitat szk. umjesto da priznaš lex-u da je 100% pogodio ono što je napisao.
hahahaha... nema smisla...
a kako bi ljudi znali? pa recimo tako što za raskid ugovora moraš ići na prodajno mjesto, jle? e vidiš... to je recimo sasvim dobra opcija za provjeriti što te zanima.
Evo ja bio u T-centru prije sat vremena baš da pitam za taj prelazak-vračanje na Simpu sa Pretplate i draga ženskica koje je inače voditeljica centra mi se dražesno nasmijala na moj komentar.
I kao se oni boje da se ti odrekneš njihovih usluga!!
Sve im se gače tresu,
a probaj se svađati pa ti samo osiguranje dođe s leđa i pita
> "Šta nije u redu?"
No name a zašto im se nebi pozivom omogućio točan odgovor? lex je odgovorio na to pitanje. ili ti nisi baš upućen u ovo..pop 2 prp
...no name sasvim dobro zna što priča - ovo ti je kao da prodaješ auto - priznat' ćeš da je bio lupljen tek kada zagusti - zašto se odreći koke koja nosi zlatna jaja pa kada već odlazi prebacimo je na opciju nošenja običnih jaja...
...lijepo je pojasnio da pitate na krivim mjestima...![]()
Eto iz prve ruke , 25.5.07 podnio zahtjev ( u bilo kojem t-centru ) za trajnim iskljucenjem broja koji je na pretplati ( naravno bez ikakvih ugovora o trajanju pretplate itd , znaci niste vezani kupovinom mobitela na vjernost t-mobile kroz 24 ili 12 mjeseci ) na zahtjevu zaokruziti stavku " korisnik zeli prijeci na simpu" ( ukoliko zelite mogu i skenirati zahtjev ) .
Jucer 08.06.07 kartica proradila , i sada je simpa kartica
eto toliko , pozdrav
Bookmarks