skini drivere za graficku
p.s.
mislim da ti tema spada u "igre"
Evo neki dan otkako sam reinstalirao win desava mi se da u svakoj igri kasne inputi tj naprimjer ja drzim w i kad ga pustim on nastavi hodati naprijed jos sec i onda tek stane. Ali kad igram istu igru preko linuxa ovo mi se ne desava. Sad sam uklonio linux i isformatirao citav hdd i opet isto. Ovo mi se desava u svakom first person shooteru (preko windowsa).
skini drivere za graficku
p.s.
mislim da ti tema spada u "igre"
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
...u biti spada ovdje...
Moja preporuka - pregledaj Device Manager i gdje ti je žuti sig sa uskličnikom - sigurno imaš generičke drivere poslije reinstalacije...
Jel imaš možda bežićnu tipkovnicu...jer meni se potpuno isto tako događalo kada sam koristio bežićnu...a kad sam stavio vistu više me nije to zajeb**** ali ugl meni je bila greška u bežićnoj tipkovnici...neznam zaš...jbg!
Drajveri su svi u redu 100%, evo sad sam uzeo drugi instalacioni disk xp-a onaj bez integrisanog sp2 pa cemo da vidimo oce li tada biti u redu.
P.S nemam bezicnu tipkovnicu![]()
Stavi starije drivere i pogledaj postavke za VirualRAM...sys properties>advanced>pod preformance pa settings>ponovo advanced>change i ukucaj vrijednost preko 1 ili 1,5gb...
. . . H O U S E M U S I C . . .
The music is my life
...usput koja ti je konfiguracija "kante" i koliko procesa se vrti u pozadini jer meni se javlja lag samo kada mi je previše toga nakrcano sa strane...
Virtual ram mi stoji na 1.5 GB, stavio starije drivere opet isto.
Nije to lag meni igra vrti preko 200 fps-a nego svaki mi inputa zakasni
Probaj u Control Panel > Accebility Options i pazi da ti je sve otkvaceno, pogotovo drugo. Mozda je to, mada onda ne bi mogao normalno kucati ni ostalo...![]()
|Think again.|
Evo reinstalirao sam xp sa onim drugim cd (onaj bez sp2) i evosad je sve u redu.
Ne znam zasto onaj nije htio, kad sam ga prije koristio radilo je sve.
Bookmarks