N73 ima predobre zvucnike....
Odlična tema!! Ipak definitivno - 6233!! Zaista fantastičan zvuk iz stereo zvučnika...ALI (tek toliko da nije naj u svemu): M I K R O F O N mu je poprilično slabiji od, recimo, onog u stare dobre 6230i. Npr. skida sve šuškave glasove, tako da sugovornik teško razaznaje F od Z, ili S od C, a i doživljaj dobre čujnosti tokom komunikacije je osrednji I TO MI JE POČELO JAAKO SMETATI! Tu novije Motorole šiju Nokiju!!! SonyEricssoni tu isto nisu vrh (čast iznimci - SE P900 i 990), s njima je priča i slušanje kao kroz meku maramicu, a Samsung kao da izdvaja praskave frekvencije u glasu pa ih pojača...Znam da zvuči kao traženje dlake u jajetu, ali meni je to, recimo, počelo fakat smetati, sviđa mi se čuti što prirodniji glas, a da i mene tako čuju... Koja su vaša iskustva, ljudi?
N73 ima predobre zvucnike....
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
w300 odlican zvuk![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Mislim da bi trebali svi lijepo potražiti na netu koje su snage zvučnici koje proizvođači stavljaju u određene modele i onda bi lijepo znali koji su najjači. Sve ovo su subjektivni dojmovi na temelju ili kvalitete pjesme ili na temelju rekla/kazala priče. Imao sam (još uvijek imam ali skuplja prašinu) motorolu v525 i kad se gain table naštela, bolesno su jaki ali me strah držati na toj jačini jer imam osjećaj ko da će se raspuknuti, plus kaj počinju već kreštati na toj glasnoći. 6280 isto ima glasne zvučnike, ali i dosta bistriji zvuk. Čuo sam jos 6230, d750,v360 i e398 i mogu reći da e398 ima jedan boljih rješenja zvuka, jako čist,dosta basa. Ali opet napominjem , to je subjektivan dojam, i mislim da bi trebali potražiti neke službene brojkice![]()
Click here to take IQ test.
Meni najbolji zvučnik do sada ima Treo 650 i MDA PRO, od svih koje sam imao prilike slušati....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Bojim se da N95 ima stravu od zvučnika! Gledao sam par reviewa na Jubitou. Definitivno najjači IMO.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
N95 šije i N73 i i 6233...
Koji mobitel ima najglasniji zvucnik za razgovarati?
Ne mislim na speakerphone ili slusalice, pitam jer slabije cujem pa da se ne zeznem u odabiru. Trenutno koristim Samsung X660 koji ima super jaki zvucnik u odnosu na D600 s kojim sam ful nezadovoljan jer mu je zvucnik slab.
Zahvaljujem na pomoci.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 03-06-2007 u 23:31
Od ovih novjih mobitela, glasniji zvučnik za razgovore ima Nokia 6233...
Stvarno je dosta jak kad se pojača na maksimum, i kad sam sa njega prešao na 6630 i onda na 6288, trebalo se lagano priviknut, jer su tiši.
A nebi ti preporučio SonyEricsson jer oni imaju tiše zvučnike za razgovor.![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mislio sam da 6131 ima najjaci zvucnik,ali kad sam isprobao 6233 promijenio sam misljenje.
ima pakleno jak zvucnik![]()
Mislim da Nokia 9500... ne da je glasan..nego je preglasan..![]()
Samsung e770, stvarno ima jak zvucnik, uvijek se jako cuje cak i kad je promet oko tebe...za razliku od N73![]()
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
n95 svakako ...Dobar mi je i n73
Na mojem E50 kad sam stavio DivX Player, jos ga dodatno pojaca, to je najjaci mob koji sam imo do sada, imam osjecaj da ce mi se skurit zvucnici, a 6233, to je druga pricao kod njega je puno bolji zvuk zbog STEREO zvučnika...
Sony ericssoni w850/880 te K800(da ne nabrajam druge modele) imaju strašno tihe zvučnike za razgovor i to je sramota u odnosu na jednu nokiu koja na ovom području briljira....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Tu bih se slozio s tobom,kad sam u skoli i kad je galama nis necujem.
Bookmarks