Majicom, kosuljom, unurasnjom stranom dzepa, rukavom I sl. Nekad kad je zaprljano malo vise, onda dobro hraknem iz dna duse I sve se sredi bez po muke![]()
Dakle zanima me koliko često brišete zaslon, čime, imate li neki savjet, preporuku?
Ja ju brišem orginalnom krpicom od Nokije N70, a istu nosim u torbici za mobitel, koja ima džepić za razno razne stvarčice....
P.s. ne zaboravite ocijeniti temu ako vam se sviđa![]()
Zadnji uredio speedcats : 03-06-2007 u 22:26
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Majicom, kosuljom, unurasnjom stranom dzepa, rukavom I sl. Nekad kad je zaprljano malo vise, onda dobro hraknem iz dna duse I sve se sredi bez po muke![]()
Imam krpicu od PSP-a i super brise, preporucam
Drot kefom
Imam neku krpicu koju sam dobio sa nekim uredajem, vise se niti ne sjecam pa sa njom cistim PDA, a mob najcesce sa rukavom.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Ne, nego vise ne pamtim od cega je, moguce da je od naocala ili fotica, tko zna![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Rukavom, uglavnom.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Brusilicom i hidraulichkom bushilicom![]()
Ja brisem sa majcom, unutarnjim dijelom..
Vlaznim maramicama za LCD zaslone
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nekad majicom a u večini slučaja krpicom za naočale.
Majca neki put moze biti od grubog materijala i onda osteti LCD
apsolutno ničim
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
heh koji ste vi, brisete si zaslone mobitela lolČČina!!!!!!!! pa to samo u majicu, tako i tako ga zaprljate dok razgovarte..svasta.
imaš ti kakve probleme?ljudi paze na svoje stvari i vole da je čisto...ali sumnjam da si ti imao ikad pda pa da znaš o čem se tu radi...
Ha da, kad s prstima stisces po ekranu ostanu otisci...
ja isto o majicu gotovo uvijek na lijevoj strani prsa,jer mob drzim u desnoj ruci i tu mi je najprakticnije mjesto,samo pređemda nisu bas packe uocljive..odkad koristim mda iznenađen sam kak imaju dobre ekrane..pricalo se da znaju puknut i to, al od ogrebotina nista..imate li vi ogrebotina po ekranu? ovaj je ogreban s svih strana po malo, al ekran je sasvim bez ijedne crtice, dok na mob uvijek pazim al se lako nakupe crtice..
bio nekad oglas...
Ako mobitel već platim >3000 kn onda ću na njega staviti i zaštitnu foliju, i kupiti zaštitnu torbicu, a isto tako brisati ga odgovarajućom krpicom, te paziti da se ne ošteti, jer ne nalazim baš svaki dan tolike novce na cesti i naučio sam čuvati stvari za koje dajem toliko novca, tak da me iznenađuje odnos nekih prema skupim igračkicama kao što su Smartphone&PDA uređaji, ali to više govori o vlasniku i njegovom odnosu prema novcu.
Mislim da bi se isto ponašao i da mi firma da uređaj, jer sam svjestan vrijednosti istog. Zato je i išlo ovo pitanje....
Čistim krpom ili u rukav ako sam vani ali svako malo očistim izopropanolom, inače izopropanol se u nekim slučajevima koristi za čišćenje elektronike, tako da s njime čistim svu elektroniku u kući. Od kućišta, leća, dijelova matične do ekrana
obicno krpicom od naocala.. rijetko kad majicom...
manji mob držim u džepu, pa kad ga izvadim, čist je. inače najčešće majicom ili po hlačama potegnem par puta. kosu mažem maščobom pa mi je mob stalno masan!![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
krpicom od naocala i mislim da je to najbolje
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Bookmarks