Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 58 od 58
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8800 je odvratna da je od neznam čega
    Seriously?

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fascinantno mi je kako su svi ti skupi mobiteli poput 8800 (tu ne racunam ove za milijune dolara) skupi jedino zbog dizajna i eventualno materijala.

Dao bi stvarno puno novaca za mobitel kad bi imao podrsku, performanse i rok trajanja mobitela koji bi me zadovoljio. Nesto kao sa autima, da kad mi krepa mob nazovem odreden broj i za sat vremena mi dostave isti takav dok moj servisiraju.

Da ima sve od danasnjih tehnologija no opet u lijepo dizajniranom kucistu i napravljen bez svih marketinskih / proizvodnih govna - hocu da mi mobitel traje godinama i da ima sve sto zelim, a ne da za 6 mjeseci izade model koji ima neku sitnicu koji ovaj nema, ili da mi ovaj krepa nakon dvije godine zbog neke minorne komponente da moram kupiti novi.

Nervira me ta proizvodna politika vecine firmi...
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Fascinantno mi je kako su svi ti skupi mobiteli poput 8800 (tu ne racunam ove za milijune dolara) skupi jedino zbog dizajna i eventualno materijala.

Dao bi stvarno puno novaca za mobitel kad bi imao podrsku, performanse i rok trajanja mobitela koji bi me zadovoljio. Nesto kao sa autima, da kad mi krepa mob nazovem odreden broj i za sat vremena mi dostave isti takav dok moj servisiraju.

Da ima sve od danasnjih tehnologija no opet u lijepo dizajniranom kucistu i napravljen bez svih marketinskih / proizvodnih govna - hocu da mi mobitel traje godinama i da ima sve sto zelim, a ne da za 6 mjeseci izade model koji ima neku sitnicu koji ovaj nema, ili da mi ovaj krepa nakon dvije godine zbog neke minorne komponente da moram kupiti novi.

koji auto ima takvu podršku?

to nije politika, već jednostavno stvarnost brzog tehnološkog napretka, a uzrok joj je dijelom i ljudska želja za boljim...
    uz to, ne može proizvođač znati što želiš, oni rade tako da paše masi, a sad ako jednom čovjeku ne paše, zabolje njih. možda da se otvori neka custom made firma, pa ćemo naručivati tamo

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Znaci ti bi svoju e61 upakovanu u kuciste 8800,svida mi se ta ideja ali bi onda telefon bio jos skuplji.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    svaka roba ima svog kupca
    nitko nece sprasit milijun eura na mobitel ako cak i ima 10 milijuna eura,ali netko tko ima blizu milijarde ili vise,milijun je prava sitnica za njega.Bogati ljudi znaju dati i preko milijun eura za nakit koji im u biti nicemu ne sluzi,pa zasto onda ne bi dali milijun eura za nakit koji cak necemu i sluzi(telefoniranje).
    Na nokiju 8800 i ove mobace od milijun eura se ne gleda kao na telefon nego kao na ukrasni detalj.Tesko da ce ikad ti mobiteli biti tehnoloski napredni,jer npr kad bi 8800 imao veliki zaslon a symbianom,gpsom,kvalitetnom kamerom,3g,itd vecina ljudi bi radije dodala onda koju tisucu kuna vise,ili cekala za povoljniji ugovor ili kupila takav polovni mobitel,a nokia ne zeli prodavati samo 8800 nego i cijelu svoju gamu.Zna se koji su modeli za preseravanje,koji za bussiness,bla,bla....

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    koji auto ima takvu podršku?

to nije politika, već jednostavno stvarnost brzog tehnološkog napretka, a uzrok joj je dijelom i ljudska želja za boljim...
    uz to, ne može proizvođač znati što želiš, oni rade tako da paše masi, a sad ako jednom čovjeku ne paše, zabolje njih. možda da se otvori neka custom made firma, pa ćemo naručivati tamo
    Samo sam povukao paralelu izmedu podrska za razlicite proizvode.

Ne moras biti rocket scientist da skuzis da se mobiteli namjerno kvare zato da bi se kupio novi. Sumnjam u cinjenicu da firme nisu sposobne napraviti mobitel koji bi sasvim dobro i bez servisa radio 5-6 godina (od danasnjih mobitela - gotovo niti jedan) samo zato sto se na svakom mogucem dijelu stedi lova.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    N900, htc Hero, SE P990i
    Operater
    VIP
    Godina
    49
    Bodovi
    9.227
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.227, Nivo: 22
    Bodovi: 9.227, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne moras biti rocket scientist da skuzis da se mobiteli namjerno kvare zato da bi se kupio novi. Sumnjam u cinjenicu da firme nisu sposobne napraviti mobitel koji bi sasvim dobro i bez servisa radio 5-6 godina (od danasnjih mobitela - gotovo niti jedan) samo zato sto se na svakom mogucem dijelu stedi lova.
    Ovo se odnosi na sve moguce proizvode danas. Pogotovo od dd tvrtki. Male manufakture jos nisu toliko opterecene time jer njima naime nece vrijednost pasti preko noci zato jer su umjesto predvidjenog broja prodanih primjeraka necega prodali samo 97% istoga.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dabo Pregledaj post
    svaka roba ima svog kupca
    nitko nece sprasit milijun eura na mobitel ako cak i ima 10 milijuna eura,ali netko tko ima blizu milijarde ili vise,milijun je prava sitnica za njega.Bogati ljudi znaju dati i preko milijun eura za nakit koji im u biti nicemu ne sluzi,pa zasto onda ne bi dali milijun eura za nakit koji cak necemu i sluzi(telefoniranje).
    Na nokiju 8800 i ove mobace od milijun eura se ne gleda kao na telefon nego kao na ukrasni detalj.Tesko da ce ikad ti mobiteli biti tehnoloski napredni,jer npr kad bi 8800 imao veliki zaslon a symbianom,gpsom,kvalitetnom kamerom,3g,itd vecina ljudi bi radije dodala onda koju tisucu kuna vise,ili cekala za povoljniji ugovor ili kupila takav polovni mobitel,a nokia ne zeli prodavati samo 8800 nego i cijelu svoju gamu.Zna se koji su modeli za preseravanje,koji za bussiness,bla,bla....
    jasno da uvijek ima budaletina odnosno trulih bogatasa koji ne znaju gdje bi potrosili novce.stvarno moras biti bolestan pa da iskesiras 1,3 mil.$ za mobitel .8800 je ipak nesto drugo i cijenom je primjereniji sirim masama.

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Slične teme

1. Kako kupovati rabljeni mobitel
    By kinfa in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 25-02-2007, 12:16
  2. Eksplozivni mobitel
    By brzi in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 10-10-2005, 19:08
  3. T100 vs C55