da dok oni okljevaju nokia i lg peglaju sa svojim,mda je ono čudo od lg-ja...bzvz... :S
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
da dok oni okljevaju nokia i lg peglaju sa svojim,mda je ono čudo od lg-ja...bzvz... :S
Njima je bitno da se njima K800i dobro prodaje. Kad ga svi budu imali, onda ce krenuti u masovnu prodaju novih.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Čini se da će ju biti predstavljeni neki novi mobiteli 14.6 Navodno su neki ljudi već dobili pozivnice za tu prezentaciju. Postoji šansa da ćemo vidjeti nešto zanimljivo
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
objavljeno je slijedeće:da će 14.06 ziher bit objavljena sofia i neke glazbene inovacije
shinobu valjda i kakti dolazi nasljednik w950 sa 8gb qwerty tipkovnicom,2,6" ekran
3,2 sa af
jača baterija
dimenzije navodo slične(dizajn također)
za nove modele su najavljene neke posebne jedinstvene se aplikacije,tipa face warp brijem
eo citata "One 5 mega pixel mobile is one of the news. It is phones with focus on camera and music that SE shows, says information from SE."
Novosti vezane uz hi-tech Sony Ericssone:
- bit će predstavljen SE kodnog imena Anastasia sa kamerom od 1.3 mp
- Mooi: walkman sa memorijom od 8 giga (Maria?)
-nove jedinstvene aplikacije: preglednik dokumenata, karaoke, TV, mape...
-Mooi će u paketu imati stereo bluetooth slušalice
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
This was posted by Shaliron over at Esato's rumor thread:
I'm back with a bang! So...
Just a little something before I begin with the good stuff - nothing compared with what I'm about to say, but I just want to speculate that SE could soon change its naming convention.
Imagine Sofia = C1i? Perhaps the single number naming convention could be used for flagship mobiles for each respective brand. W1, C1, and P1. The public would know exactly which phone was the biggest and the best. And each year it would go up.
But to the good stuff, that is very reliable. Left out some previous info because that wasn't what I was specifically told. I don't do this often:
For the next announcement:
- Definitely the 14th of June.
- Sofia will be announced. The flagship Cyber-shot for 2007. That's the candybar with 5MP, xenon flash, and HSDPA 850.
- Shinobu will be announced. That's the flagship Walkman for 2007. That's the slider with HSDPA 850, music shaker feature. Tilt forward skips forward, tilt back skips back, and shaking phone goes to a random track.
- Anastasia (Myskina) will be announced. 1.3MP camera.
- Mooi will be announced. That's the Walkman smartphone with 8GB of flash memory.
- Possibly one more phone. Don't count on it.
- New accessories will be announced. Definitely at least one bluetooth headset. Little tidbit
- The W580 also has the shaker feature.
Shaker means accelerometer And Mooi now seems to be exactly the same as Maria. What could have changed? Perhaps the form factor.
But that info is close to definite. And here's the rest of the rumours:
UPDATE:
- Unique applications: PDF/Document viewers, karaoke, TV, maps, enhanced Cyber-shot imaging software.
- Mooi will have a stereo bluetooth headset included in the sales package. Walkman v3.0
- PSP phone. It's just a patent guys...
- Maria has been split into Mooi and Shinobu
objašnjenje taj je navodno neki se tip pa zna i povjerljive informacije...sve vam piše ovdje čak i te jedinstvene aplikacije(od kojih bih izdvojio pdf/documen preglednik jer je to odlična stvar za mob a koliko vidim netko ju i trazi pa nek se malo strpi jer sve to ubrzo dođe i na net,ostatak takođe nije loš- ni karaoke ni ostalo ,ma čekam taj dan...sam me ovo prvo muči što se tiče imena,kaj mjenjanje il kaj,14.06![]()
Evo jedne slike o mogućim novitetima iz sony ericssona koji će danas biti predstavljeni....![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Sat je već predstavljen, evo:
http://www.mobileburn.com/news.jsp?I...source=SIDEBAR
....kako w910 dobro izgleda![]()
- Red-Gsm.net -
morat cu si kupit jednog od ovih novih walkmana![]()
to je S500
imate nešto na
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1...-Ericsson/S500
★★★★★
Kako w910 suuper izgleda,nisam znao da SE zna izbacit ljep mob![]()
k850 me iznenadio. Izgleda odlično. Što se tiče funkcija, moglo je bolje (da su bar dodali WLAN - dobro, to je već SF za dumbphone)
A niti jedan mi nije pretjerano ljep.
w960=ljubav na prvi pogled![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Evo, danas je bila prezentacija, yours truly je bio na njoj....
Ova slika vrlo dobro rezimira sto je sve predstavljeno jedino zamjenite W910 i W960, pa da krenemo redom:
(nazalost nemam nista slika sa prezentacije za podjelit s vama)
Prvo su dva nova mobitela iz Cyber-shot serije:
Prvi je nasljednik k800 i zove se K850:
U taj mobitel je utrpano stvarno hrpa toga i izgleda stvarno impresivno. Dolazi u dvije boje, baršunasto plavoj i blistavo zelenoj. Biti ce dostupan u Q4 2007.
Specifikacije:
5 MPix fotoaparat, auto fokus, 16x digitalni zoom, xenon flash, aktivni poklopac leće (medju ostalim ne otvara se vise ručno, nego automatski cim se udje u fotic preko tipke sa strane), 2.2 inčni QVGA 262K TFT zaslon otporan na ogrebotine rezolucije 240*320, video snimanje, 40MB interne memorije, memory card combo utor (M2/MicroSD), dolazi 512MB M2 kartica s telefonom, push e-mail, Microsoft Exchange, Access Netfront web pretraživač, bluetooth 2.0, FM radio s RDS-om, podcasting, streaming, video pozivi, USB, i ostale standardne stvari.
Dimenzije su mu 102*48*17mm, tezak je 118g. Vrijeme razgovora GSM/UMTS 9 sati/3 sata i 30 min, standby GSM/UMTS 400 sati/350 sati. Vrijeme za videotelefoniju 3 sata i 20 min. Sa mobitelom u paktetu dolazi baterija, punjač, USB kabel, stereo handsfree, 256 MB M2, Media manager PC program i program za sinhronizaciju.
Sto se tice ostalih inovacija, mobitel prepoznaje u kojem se polozaju nalazi (vodoravno/okomito) te tome prilagodjava sliku na ekranu (izgleda vrlo lijepo i glatko). Sa strane ima slider kao na nekim fotićima, preko kojeg se bira video, fotografiranje ili samo pregledavanje fotki i videa. To je manje vise to..
Drugi je Z320, preklopni model koji dolazi u grimizno crvenoj i atlantsko plavoj boji. Nema se sta puno reci o njemu, osim da ima Style-Up izmjenive maske.
Specifikacije:
1,3MPix fotić, 4x digitalni zoom, 1,8 inčni 65536 TFT zaslon 128*160, vanjski zaslon na kojem se prikazuju samo ikone (poruka, propušteni poziv, zvuk,..), video snimanje, 12 MB memorije, USB.
S njim se dobiva punjač, baterija. Dimenzije: 87*47*20mm, tezina 90g. Vrijeme razgovora 7 sati, standby 300 sati. Dostupan u Q3 2007.
Dalje su dva walkman telefona:
Ne da mi se vise tako detaljo pisati, pa cete dobiti samo osnovne specifikacije za ostale telefnoe, a ako vas sta dodatno zanima, pitajte
W910
Dolazi u Srčano crvenoj i Plemenito crnoj boji. UMTS/HSDPA telefon, dolazi u Q4 2007. Spec: Walkman player 3.0, bluetooth 2.0 A2DP, Mega Bass, TrackId, RSS, radio sa RDS-om, 2Mpix kamera, 2.5x digitalni zoom, foto i video blogging, video snimanje, videotelefonija. U paketu dolazi usb kabel, stereo handsfree, 1GB M2, M2 usb adapter. Dimenzije: 99*50*12,5, tezina 86g, zaslon 262K TFT zaslon veličine 2.4 inča 240*320 piksela. Memorija telefona 40MB.
W960
SymbianOs telefon, UMTS, dostupan samo u Vinilno crnoj boji i to u Q4 2007.
Specifikacije: Walkman player kojim se upravlja na dodir, bluetooth 2.0 sa A2DP, mega bass, bla bla isto kao i W910, 3,2Mpix kamera sa 3x zoomom,nema foto i video bloging, WLAN, uredjivanje i citanje dokumenata, prepoznavanje rukopisa, zaslon osjetljiv na dodir, Jog dial. S telefono se dobiva bat, punjač, USB kabel, Stereo bluetooth slušalica HBH-DS220, stereo prenosivi handsfree HPM-70, zaštitna torbica, rezervni stylus. Dimenzije: 109*55*16, tezina 119g, zaslon osjetljiv na dodir 262K TFT 2.6 inča 240*320 pix. Meomorija telefon 8GB, nema podrsku za mem karticu![]()
Vremena razgovora vrlo sicna kao i kod k850 + do 25 sati slusanja glazbe
To je to za sad...
Ako vas sta dodatno zanima pitajteTakodjer predstavljen je jos jedan low end telefon clamshell z250, ali nemam vise inspiracije o njemu, i predstavljena je hrpa dodatne opreme...
Eto toliko od mene...i P.S. klopa je bila dobra![]()
sto se tice specifikacija najjaci je w960 iako je w910 ljubav na prvi pogled.
Ovaj, ispravo sam se bas sada, na slici treba zamjeniti natpise W910 i W960 da se dobije ispravno stanje stvari![]()
ona sam zbunjen :/ meni je the best novi slider,960 il 910 svejedno al vjerojatnije je w910![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
UPDATE:NA http://www.gsmarena.com je predstavljen k850i i k530i
Carpe diem
Bookmarks