jel ti tak bude na svakom usb-u
Imam problem koji nikako ne mogu riješiti. Kada Spojim mobitel sa PC-om, preko USB-a, i čim odpojim usb kabel sa mobitela PC mi se resetira. Samo kada otpajam USB kabal sa mobitela, PC mi se resetira. Digao friške windowse i opet ista stvar se dešava. i kada idem dolje desno u uglu na sigurno otpajanje usb hardvera isto mi se događa. Molim pomoć. HVALA
jel ti tak bude na svakom usb-u
Da. Skinuo sam i novi PC Suite sa sony ericsson stranice mislim da je verzija 1.30.55, i mislio sam da ću stime nešto riješiti, ali opet ista stvar.
znaci samo mobitel, ne nikakav drugi usb stick il tako nesta? jer ako je to slucaj i s njima onda je problem u kompu a ne mobitelu
Pa kzda sta bi to moglo otprilike biti. Koji dio hardvera
imas vistu ili xp ?
Meni se isti problem dogada i probao sam sve napraviti ali opet nista....
Ako zelis i dalje preko kabela stavljati stvari u mob, izvadi SIM karticu iz njega i onda ga onako ugasenog spoji na kabel, komp ce pronaci drivere i instalirati ih te mozes i dalje prebacivati stvari na telefon....
Kada hoces izvaditi kabel, odes na safe remove device i to je sve....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Nemam Vistu. Imam Windows XP Pro 2003 sa Service Pack. Napominjem da kada spojim printer preko USB-a ili MP3 player sve radi bez problema jedino taj mobitelmme zeza. Bio sam u raznim servisima i pitao sta bi moglo biti problem i nitko ne zna.
probaj na drugom kompu i sa drugim kabelom
Ma i na W800 isto se dogadja, neznam koji dio hardvera me zez, da li memorija ili da li su kablovi. Kada Bih znao sta je kompjuteru rijesio bih nekako. to me samo interesira. Opet Hvala na pomoci
Ma nemoj skidat PC Suite sa njihove sluzbene stranice to je fus. potrazi na nekim drugima
Bookmarks