Zašto iz t-comove ponude? Kupi rabljeni za 100kn. Ili c010 ili kasdu, radit će dobro. A ako će ti dati žični besplatno uzmi bilo koji, svaki bi trebao radit bez problema.
ovako imam problema kao i vecina ljudi sa pucanjem veze, u zadnje vrijeme precesto, zvao sam t-com, rekli su mi da je vjerovatno do modema, imam Siemens A100, i dobio sam na tjedan dana Kasdu i veza nije ni jedanput pukla, e sad planiram uzeti novi modem, nudili su mi wlan u t-comu, ali ne zelim opet na 2god potpisivat ugovor, pa planiram uzeti zicni modem, pa bi molio savjet koji modem da uzmem iz t-comove ponude
Zašto iz t-comove ponude? Kupi rabljeni za 100kn. Ili c010 ili kasdu, radit će dobro. A ako će ti dati žični besplatno uzmi bilo koji, svaki bi trebao radit bez problema.
evo zovem ja jucer t-com i fino mi kazu da mogu uzeti samo wlan i potpisati na 2god., reko ne hvala, i jucer sam otkrio da nisam vise ugovorno vezan s njima, tocnije nisam bio siguran kada mi istice, a nisam se sjetio pitati do jucer, i sada najvjerovatnije bjezim na metronet dok ih malo jos snimim
ili ako jos planiras ostat, uzmi elcom, meni od prvog dana radi savrseno.
ali svi se nesto zale da im puca veza nakon sto im istekne obavezno trajanje ugovora, koja slucajnost![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Pa da bas cudnohe he.,
Treba prodati koji novi modem i sklopiti nove ugovore.,
Inace meni su rekli da je to zastarjela tehnologija,(taj modem) i
da nove brzine i neki novi protokoli nisu za njega bla bla....![]()
![]()
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
e tak su i meni rekli da je taj modem zastario, i fino sta cu sada, isplaniram ja sebi uzeti zicni modem, potpisem na godinu dana ugovor i miran sam, ajd jednu godinu jos mogu prezivjeti pod ugovorom, lijepo ja njih nazovem, kazem hocu taj i taj modem, tek ona zenska meni kaze mogu samo wlan uzeti i potpisati na 2god, reko ne hvala
Bookmarks