ako ne podešeima pa staviš silent onda nemože!
Kako ugasiti zvuk prilikom slikanja. Kada god slikam nešto čuje se zvuk. Ne pomaže iako sve zvukove isključim. To je jako iritantno. Može li se to nekako isključiti bez spajanja na komp. PS imam K700i!!!
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
ako ne podešeima pa staviš silent onda nemože!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ocito onda ne moze. to su uveli vani zbog zastite privatnosti ili tako necega, da ne mozes "tajno" slikati ljude koji ne znaju
iPhone 5s 16 GB
na novijim mobitelima se moze ugasiti. ni ja ne mogu na svom f500 ugasiti taj odvratni zvuk.
kako da ugasim na k750???
![]()
Važno je da se trguje
staviš u profil nečujno il silent,jedino tako!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Vidiš ima smisla da su to stavili da ne bi netko tajno slikao. Šteta što se ne može ugasiti ali svejedno hvala na pomoći.
Zadnji uredio Serious-Sofa : 05-02-2007 u 19:34
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
U Japanu postojii zakon da svi telefoni na tržištu moraju imati JAKO glasan zvuk koji se nikako ne može isključiti prilikom slikanja.. valjda radi perverznjaka u busu i školskih uniformi malih japanki..![]()
Na k750/800 pritisnuti ljestve dvije sekunde i nema zvuka kod slikanja.
PREDATOR
![]()
ne radi
![]()
Važno je da se trguje
Kod mene na K750 je tako!
i meni na k750 ,vip paket kad ga stisam vise se necuje kamera.
Na nekom telefonu se moze utisati potpuno zvuk a na nekome ne, zavisi od softvera do softvera a u krajnjem slucaju preostaje samo moddanje...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Tako se meni stalno čuo zvuk kamere dok sam imao K700!
na k800 iskljuci zvuk (#) i u kameri iskljuci bljeskalicu i to je to
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ali poklopac kamere te izda.
Samo dok si u stanju cekanja pritisni i drzi # i nece se nista cut.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Možeš ga isključiti tak da ga spojiš na far...al sad jel hoćeš il nećeš...jbg!
Eo vam za k750 nisam siguran jel i za k700 al probajte:
U direktoriju FS/tpa/preset/system/sound izbrišite datoteku camerashutter.3gp
I to je to
ima ih puno kao npr. camerashutter.3gp i video.mid,......
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nisam na to mislio. Nego, npr. kad bi ti iso slikat nekoga, sa K800i, vidilo bi se jasno da je poklopac otvoren.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Bookmarks