Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    motorola l7 microSD 512mb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink Gdje proci najjeftinije

PROCESOR: AMD Athlon64 X2 6000+ BOX, dual core, SckAM2
    MATIČNA: MB Gigabyte M59SLI-S4, sAM2, nForce 590-SLI, SATA, FW, GLAN
    MEMORIJA: DDR2 1GB PC6400 (800MHz) OCZ, gold XTC x 2
    NAPAJENJE: Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0, 3×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors
    KUĆIŠTE: Thermaltake mid tower Soprano, bez PS, srebrno, USB, Fire wire, 2×120mm fan, 1×90mm fan, prozor
    DISK: HDD HITACHI HDT722525DLA380 250GB SATA-300 7200rpm 8MB
    GRAFIČKA: Albatron GF 8600GT, PCIE, 256MB, TV out, dual DVI

Ovo je slozeno u Vemil-a (sve ukupno: 6466,74kn), a zanima me gdje se to moze nabaviti najjeftinije.

p.s. i ako hocete komentirajte konfiguraciju

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Nokia N95
    Operater
    T2&To&T-M&Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Najeftinije bi proso da ides od ducana do ducana,a naravno odes na nabava.net i pogledas di je koja komponenta najjeftinija,ako kupujes cijelu konfu na jednom mjestu mislim da bi ti adm-u mozda moglo biti najjeftinije,provjeri...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    HTC Desire X
    Operater
    Tomato
    Godina
    47
    Bodovi
    8.287
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.287, Nivo: 21
    Bodovi: 8.287, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao teoz Pregledaj post
    PROCESOR: AMD Athlon64 X2 6000+ BOX, dual core, SckAM2
    MATIČNA: MB Gigabyte M59SLI-S4, sAM2, nForce 590-SLI, SATA, FW, GLAN
    MEMORIJA: DDR2 1GB PC6400 (800MHz) OCZ, gold XTC x 2
    NAPAJENJE: Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0, 3×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors
    KUĆIŠTE: Thermaltake mid tower Soprano, bez PS, srebrno, USB, Fire wire, 2×120mm fan, 1×90mm fan, prozor
    DISK: HDD HITACHI HDT722525DLA380 250GB SATA-300 7200rpm 8MB
    GRAFIČKA: Albatron GF 8600GT, PCIE, 256MB, TV out, dual DVI

Ovo je slozeno u Vemil-a (sve ukupno: 6466,74kn), a zanima me gdje se to moze nabaviti najjeftinije.

p.s. i ako hocete komentirajte konfiguraciju
    Hmm...da prostish ali....ovdje se moglo i daleeko bolje potroshiti taj novac.
    Prije svega, ako se vech daje toliki novac samo za proc - trebao si ichi na...Intela i C2D.
    Nije da sam ja Intelov fanboy ali....ako objektivno pogledamo, chinjenica JEST da Intel ovoga trena ima bolje procesore.
    Znachi, prije svega: umjesto athlona 6000+ X2, uzmesh E6600 (iako, po meni..sasvim dovoljan bi bio i jedan E6400 ili E4300).
    Matichnu uzmesh Gigabyte-ovu DS3 koja je vech neko vrijeme - best buy plocha za C2D.
    Slijedi memorija. Hmm....jesi li siguran da ti treba bash taj OCZ??? Za cijenu jedne gige te OCZ meme, mozhesh komotno uzeti 2 gige KingMaxa ili GoodRama. I tu ushtedish cca 500kn.
    A tih 500 kn bi ti najpametnije bilo ulozhiti u bolju grafu.
    Jer...ruku na srce....ova grafa koju si sada stavio u mashinu....nije niti tu niti...tam.
    Ako ciljash na DX 10 kompatibilnu grafu, hmm...jedino shto se po pitanju gejminga (kako sadashnjeg tj DX 9, tako i..."buducheg", tj DX 10) isplati uzeti jest....8800GTS 320 MB. Ako mozhesh, rastegni se za josh 500-tinjak kuna (i to nadodaj na ovih 500 koje si ushtedio na ramima) pa uzmi jednu 8800 GTS.
    Ne znam, uzmi jeftinije kuchishte i eventualno Chiefteca od 450W.
    No, najpametnije bi ti bilo ipak razmisliti o...DX9 grafi...i to konkretno 7900GS model ili X1950pro ili GT. Jer....za sada na trzhishtu NE postoje DX 10 igre, i ....josh neko vrijeme ih neche biti. A do tada che vech cijena DX 10 grafa pasti (valjda che se i ATi zalaufati do tada) i mochi che ih se kupiti za manje love.

A kako chesh najjeftinije prochi prilikom kupnje komponenti? To ti je chovjek prije mene jako lijepo rekao. Kupuj u vishe trgovina. Pogledaj, usporedi cijene, koristi www.nabava.net i..prochi chesh....dosta bolje nego da sve uzmesh u jednoj trgovini.
    Npr...KingMax mema je najjeftinij bash u Ve-milu, proc i neke druge sitnice se, ako me pamchenje dobro sluzhi, mozhe jako povoljno nachi u ADM-u.
    Anyway....trazhi na vishe mjesta.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Gdje izraditi najjeftinije fotke?
    By lili in forum Fotografiranje # Softverska obrada # Foto radnje # Foto materijal
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 21-07-2005, 19:24

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove