Isao sam na onu stranicu i nemrem!!
Dali bi mo mogao netko ko to zna?
358378005442650
Mob je 6030 naravno...
DJ X2, ne radi!Izvadio karticu, ukucao i stisnuo zelenu tipku, i nista!
Onda sam jos probao sa www.odkleni.si, od tamo sam uzeo kod, i opet nista. Isto sam izvadio karticu, ukucao i stisnuo tipku za poziv, i nista.
SN je 358378005442650 i lockan je na T-mobile
Probaj s ovim kodom, SAMO NEMOJ AKO ĆE TI TO BITI 5. POKUŠAJ ILI JE VEĆ.
Stavi karticu operatera na kojeg želiš da ti bude otključan (tako sam frendu i išlo je), ugasi pa upali mob. te utipkaj sljedeče (ljestve)pw+429457341631240+1(ljestve)
Sorry onda ne znam, ja sam imo isto 6030 i na isti princip sam je otvorio i bilo sve ok.
@ HCSC
E, fala, uspio sam. Stavio sam bio vip sim karticu. Dali cu sada moci i t-mobile i tele2 i tomato koristiti?
moze netko sad meni pomoci Nokia 6030 (011239000150426) kupljena u Americi T-mobil naravno zakljucana pa ako netko moze da mi posalje Unlock kod posto ja ne mogu, jer se isto nalazim preko bare pa nemam programe sa sobom a sestra mi nije uspijela poslati kodove pa ako moze tocan jer sam vec par puta krivi unio, nije mi dalo nikakvo upozorenja da imam sansu manje,
Hvala i ako moze tocan da si ne zeznem mobitel,
Hvala.
Jesi probo pogledati na ovoj stranici http://www.unlock.it/
Meni je uvijek bilo dobro.
ej
ljudi da vas pitam kao laik,imam nokiu 6233 koja je na t mobile,a zelim da mi ide i radi tele2,sta se mora odkodirati il postoje neki kodovi za to..jer kad ga upalim i kad je tele2 kartica unutra pise mi "ograniceni kod"tako nes???
Zadnji uredio Tropez : 15-06-2007 u 20:10
Nisam nikako uspio ni se gore navedenok linka ni sa kodovima koje mi je sestra poslala. Probao sam stavlati SIM karticu nasu Tele2 i Americku Cingular tako nekako i ne radi. Kao sto rekoh zakljucan na T-mobile americki. Ako tko moze bilo bi OK.
Pozdrav iz merike zemlje.
6030 je dual band. U Europi radi na 900/1800 mHz.
Američka vjerojatno na 850/1900mHz. Vjerojatno tu američku nikad nećeš ni moći koristiti s ove strane Atlantika.
EDIT-s E-Baya:
Multimedia Messaging - Send text, pictures and sound 850/1900 MHz -
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Molim za pomoć sam nisam ništa uspio s ovim programima
Mobitel Nokia 6030 RM-74 kodiran je na VIP, želim ga koristiti za T-mobile pretplatu
IMEI: 358828000123564
------------------
Ukoliko je pokušano više od 3-5 razne šifre blokira li mobitel skroz ili se poništava blokada umetanjem opet VIP kartice?
Puno hvala
Bookmarks