ja bi svima preporucio da skidaju od axxa jer daje najbolju kvalitetu i najvise ljudi skida njegove filmove.
...bježi od bit cometa - i ja sam ga koristio donedavno i slična mi se stvar događala...skini utorrent - malen ali odličan program...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja bi svima preporucio da skidaju od axxa jer daje najbolju kvalitetu i najvise ljudi skida njegove filmove.
Axxo, Diamond, Neptune i IMBT imaju najbolju kvalitetu i izbor filmova. A za skidanje preko torrenta preporučujem utorrent.
sto fali Bit Cometu meni je on najbrzi
ili Bit Tornado je super
nekako mi je najbolji Bit comet stisnem jos onaj programcic za ubraznje i deri
a ovaj decko sto je rekao da mu stoji download 10 minuta
moras gleddat kad skidas fileove da ima SEEDS i PEERS sto vise neznam zasto ali tako je
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
bitno je da ima vise seeder-a od peers-a.....
28 weeks later jel ima negdje OK verzija ,,jer sam skinio 28 weeks later TS i ne mogu potrefit prijevod
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Nije problem da se prijevod napravi da ide dobro,neg di si naso prijevode za 28 weeks later,(ja cu ih uskladit,nije problem)
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks