Fora izgleda, al fora joj je i cijena...
Radi se o tipkovnici gdje su određeni gumbi ustvari mali OLED display zasloni pa je moguće dizajnirati i prilagoditi svaki gumb u zavisnosti od potreba i želja korisnika.
Svaki gumb se može zasebno ukloniti što u jednu ruku i olakšava čišćenje. Radni vijek ove tipkovnice je nekih 7 godina nakon toga display na svakoj tipki može počet postupno slabit.
Tipkovnica se zasada može samo naručit a dođe paprenih 1564$
Optimus Maximus
Fora izgleda, al fora joj je i cijena...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Strašna šminka, odlična ideja i paprena cijena
Čekam kineze da se oglase..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Vrhunski dizajn(iako je to subjektivno), minus mi je naravno cijena, ali i mala tipka entera. Vjerujem da tipkovnica ima svoje prednosti i nedostatke(za tu cijenu cu razmisliti dal cu je opaliti). Apsolutna prednost, koliko puta ste trazili neki znak na tipkovnici koji ce se pojaviti kad stisnete shift + tipka, ili altgr + tipka. Ovdje stisnete shift i vidite sta ce biti kad stisnete koju tipku.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
1564 $ je debelo preko 5k kuna![]()
angels might have been eaten.
preko 8k kuna je ta tipkovnica i još u jednoj temi se ova tipkovnica spominjala
a inače tu tipkovnicu kupit.....
ja bi radije core2duo 2.13 ghz
8800 gts 640 mb
i još ostale komponente za komp i eventualno lcdić od 19 inči
...lijepa tipkovnica ali - preskupa...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
lol, baš sam prošli tjedan s frendom razglabal da bi G tipke na G15 mogle biti mali LCD-ići. No brijem da bi bilo jeftinije crno bijelo (tj plavo svijtelo na crnoj pozadini).
ova cijena je marketing, novo i neviđeno, ali s tehničke strane ne vrijedi ni blizu toliko![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks