losija je s namjerom.k550 je po klasifikaciji u "nizem" rangu od k750 i w810.
losija je s namjerom.k550 je po klasifikaciji u "nizem" rangu od k750 i w810.
ne branim ja mobaČ
nego vi![]()
Seriously?
Ej svi vi koji imate "cyber-shot" k550i! Kad već toliko hvalite fotografske mogućnosti kamere svog telefona (čak ju i uspoređujete i s k750/w810) kako to da se niste sjetili pohvaliti i "ultra" zoom koji k550i posjeduje... Ako se to uopće može nazvati zoomom
jadnih 2x i to pri rezoluciji manjoj o 2mpx dok ga na 2mpx uopće nema... Eto to samo kaže u kolikoj je mjeri K550i PRAVI CYBER-SHOT! pozz svima
![]()
Ne smeta mi sto spavam na engleskom, ali me nerviraju njemački podnaslovi
samo ti zumiraj i gledaj piksele od slike radi zooma...![]()
Seriously?
a čuj, budući da nema sony ericssona s optičkim zoomom ni digitalni nije loš, a ako zoomiraš na 2mpx i isprintaš na nekom manjem formatu slike mogu izgledati sasvim solidno... uostalom fotoaparat čini i zoom pa makar i digitalni (u nedostatku optičkog)...![]()
Ne smeta mi sto spavam na engleskom, ali me nerviraju njemački podnaslovi
digitalni zoom uopce nije upotrebljiv pa stoga ni nesmeta da ga nema,ali mi je cudno da ga neki modeli SE imaju a neki ne.
digitalni zoom je potpuno nekoristan i na digitalcu,a da ne spominjemo mobitel.![]()
Nekoristan da...ali ak ima na walkman telefonu onda bi moglo biti i na cyber-shot...ali nemožete uopće to uspoređivati napravili su prvo ka750/w800 i w810 i sad su odlučili cyber-shot i walkan podijelit pa je tako ovaj mobitel lošiji cyber-shot ali i jeftiniji ako bi neki bolji više para...a cyber-shot je tu da privlaći kupce!![]()
Što se mene tiće:.....Živcira te me s tim prepiranjem o tome je li bolji K550i,K750i ili W850i(ili koji već),kad svi znamo da je K550i najbolji.
E bome nije nego je najgori po meni...
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
K550 se moze pohvaliti samo dizajnom. Inace je isti kao drugi. Nista posebno. Bolji su i K750 i W850 od njega.
@Sony Ericsson pricas gluposti
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Dajte ljudi prepucavate se ko mala djeca,svaki cigo svog konja hvali-to je bilo i ostalo.......
Slazem se.
Ili recite nesto konstruktivno, ili bolje nista. Izjave tipa "moj je veci" ili "moj tata je jaci" prebacite na PM.
ajmo dosta offtopica
pitanje je po cemu su cybershot kamere bolje... a ne koji je telefon bolji
iPhone 5s 16 GB
Zar stvarno mislis da ce proci bez offtopica?? Pa pogledaj ko je otvorio celu temu,jednostavno je otvorio da bi dokazao kako je k550i bolji,a k750i zastareo i kao sad je jeftin i ne treba niko da ga uzme,gluposti k750i je i dalje najbolji i najjeftiniji JAVA telefon,a ostali mogu da pricaju sta hoce...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Slazem se s tobom, pojedinci se ocito ne mogu pomiriti sa cinjenicom da posjeduju inferiorniji telefon u odnosu na dosta starije modele vezano za kvalitetu fotoaparata, a kao tu im stoji cyber-shot brand....![]()
Zahebali su se kod k750 jer su napravili sjajan telefon koji skoro ima ''all in one'' te da ga ekipa zesce ne namjerava prodavati + moze se moddirati tako da je moguće napraviti odličan telefon po osobnom ukusu....
To su shvatili i odlučili su se na razdvajanje K serije od W....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ma dajte samo pogledaj te poćetnu stranu podforuma sony ericsson,90% tema je:Neradi mi tipkovnica,neradi mi ekra,neradi mi kamera,neradim ono,ovo.....na K750i. Mob.je jednostavno jeftino smeće.
Sony Ericsson ocito si zaluden svojim k550 pa ne zelis prihvatit istinu.
To je isto kao kad majka rodi djete pa za njega vice da je najbolje i najljepse a ono malo zaje. cudoviste![]()
ahaha
ova ti je dobra. mozda zato jer je to najpopularniji mobitel pa je normalno da izgleda kao da s njim ima najvise problema jer drugi mobovi ne mogu doc do izrazaja. a na ovo sta si rekao jeftino cu se jos vise nasmijat jer pogledaj w800-hardverski isti kao k750 a kostao je blizu 3000 kn, a svim SE kasnije drasticno padne cijena, i do danasnjeg dana je ostao najkompletniji sony ericsson jer ima odlicnu kameru, odnosno autofokus na njoj i walkman opciju, dok svi ostali mobovi nakon njega imaju ili jedno ili drugo. a tvoj k550 ili sta vec pokusavas obranit je vec sad jeftinjak, i pripazi na cijenu u roku godinu dana pa ces vidjet sta je jeftino smece, nema tog boga da mu cijena ostane iznad 1000 kn. ja imam d750 sta je isto varijanta k750/w800 otkad postoje, znaci preko godinu i pol i jos nikad nisam imao najmanji problem s njim
Obzirom da ocigledno vise nitko nema nista za dodati vezano za naslov teme, vec se ovo pretvorilo u prepucavanje K550 vs. K750, zatvaram ovu temu.
Ako zelite nastaviti ovo (IMHO beskorisno) prepucavanje, prijedjite na PM ili ako bas zelite otvorite novu temu.
Bookmarks