evo baš se jučer spajam sa svojim w800 na burazov k510 (koji u t-mobile softu nema player vec moze svirat samo iz datoteka) preko onog programcica sta sad kruzi za upravljanje drugim mobom i odem iz znatizelje na play media player kad ono na njegovom mobu se upali mjuza i odjenom mu se pojavi player u precacima, a kad ugasi pjesmu opet nestane. onda odem pogledat njegovu knjizicu s uputama i prema njoj k510 ima player, ali je u t-mobilu zamijenjen sa ultra kul BUDLICOM. koji lopovi.
uglavnom, sad sam mu flashao mob sa unbrandanim firmwareom i sad ima player. jos uvijek ne vjerujem koji pederluk
Pa ako su lopovi zasto uzimate kod njih ????
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
ma ovdje sam dugo clan al tek odnedavno visim na forumu pa ni ne pratim gdje bi sta trebo. al meni je t-mobile sasvim ok, nisam imao problema kod njih, npr izvan hr svud ima signala i operatera a glupi vip mi na maturalcu nije ni minute signala imo. a i jeftiniji je t
da t-mobile ima vecu pokrivenost mreze npr ovdje u mom kvartu s vipom nemam ni jendu crticu a s tmobile imam 3.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Bookmarks