jednostavno stavis si soft od w800i i eto ga!
zanima me postoji li kakva aplikacija za k750i s kojom bi mogo kada slušam mp3 na mobu da kad stisnem da ga sakrije u pozadinu da mi pri vrhu ekrana ide tekst (ime izvođača i pjesma) kao što ide kad je mp3 upaljen...
jednostavno stavis si soft od w800i i eto ga!
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Upravo tako, brijem da nema aplikacije za to vec jednostavno stavis walkman unutra i bok-bok....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Nema takve aplikacije barem jos nije napravljena za jos ni jedan SE uredjaj.
za 15 min sve zavrsis i jos imas w800![]()
For the hoven lands...
ma znam za w800 nije to problem ubacit soft...al gubim garanciju...a tak sam imo motorolu pa sam stavljo9 novi soft i tak i onda kad mi se sjebo mob, a uz to mi se srušli windowsi nisam imo backup i mog sad bacit tu motorolu...popravak me izađe 800kn skuplje neg nova...jbg
e sad, jbg malo si pretjeroako se pokvari u smece i kupi novi
![]()
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
ne moraš ni skroz ubacivat soft, samo stavi main od w800 i imat ces k750 sa w800 playerom, a svi podaci ce ti ostat sacuvani. 2-3 min posla
ne postoji nijedna aplikacija a ta funkcija u w800 mi se bas ne svida zato jer kad ti to gore vrti pjesmu mob je nestabilan.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
pa stavi soft od w800, a prije napravi backup, kojeg spržiš na cd, tako da si siguran
ma nisi me shvatio,kad ono gore stoji i vrti ime pjesme (kad je mijenjas a da nije u walkmanu) cijeli mob je "zamrznut".evo da objasnim kad si u meniju,kad stojis na ikoni ona se uvlaci i izvlaci,kuzis,...) a kad ti ono gore vrti pjesmu to se ne dogada.
to je istina, ali ta funkcija ionako traje samo par sekundi da prikaze naslov pjesme pa ne vidim problem. je da steka dok to ne prodje ali nije nestabilan, ja sa svojim nikad nisam imao ni najmanji problem. meni nije smrznut nego usporen al nista iritantno dok to vrti
to stvarno zna iritirat kad ti je java ukljucen.
neka, bolje to neg onaj lame plejer od k750 gdje si moram za sve radit playlistu
a jos je mana walkmana sto ne mozes na playlistu stavit video.
Bookmarks