i ja otvaram glupe teme joj
hjebo, neznam kam smjestit ofu temu pa reko puknul ovdi...
Daklem kupih Quadro CTV55122 TXT TV, oldican Tv, sper slika, e al hebo zvuk mu je prebucan.
Coece nemogu ga stisat pa da se hjebesh...
Kad je stisan na najmanje, ko da je na glasno zvuku, kad pojacam onda je jos glasniji, naravno.
E sad, danas je doso MAXTV, e sad je jos glasniji, mislim ok je to kaj je glasan, al opet demit, ocu neki put stisat normalno da mogu gledat, a da susede ne zbudim, il da mi ne tresti u mozak.
Proucih manual, nigdi nist ne pise, e ima ko kaku ideju kaki ga jos stisat???
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
i ja otvaram glupe teme joj
Seriously?
misliš, kad je volume na 0 onda šuti, a več na prvoj crtici grmi?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Tako je i moj schneider... Kad je stisan onda je stisan, al vec na prvoj crtici "vristi"...Al sam ja spojio izlaz zvuka sa tv-a na kucno kino tako da je cijelo vrijeme stisan...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
lol, pa imaš garanciju? Osim ak nije tak na svima iz te serije, zamijeni. Ili uzmi šarafciger i lemilicu u ruke![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Da mi je znati zašto je tema glupa... Jesi možda proguglao da vidiš ima li tko sličan problem? I kakvo je uopće stunjevanje glasnoće? Ne kužim da ne može uopće biti tiho.
bas sam mislio kupit isti taj telkac , treba mi za more .
zaobic cu taj model lol ... imamo doma dva kvadra i obojcia nemaju taj problem.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
E ja mislim da je to defektan kvarTraži novi
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
@Frishki
google 0 bodova, nigdi nich
stupnjevanje je prema manualu od 1 do 100, s tim da na jedan (na 0 je bez zvuka) je tolko glasan kao da je na medium.
jucer sam prevrtio sce opcije, problem je kaj kad si na obicnim programima onda imas kao 3 vrste zvuka, neku B/G, I, D/V il tak nekak.
E al kad prebacim na AV, tam di mi je spojen MaxTv, onda neam tih kontrola...
@T-maca
err neznam briem da ce mi u servisu rec da je to tak za taj model, al svejedno neam kaj neg nazvat i pitat.
Jedino kaj mi se neda zajebavat, nosit TV u servis, onda ostavit TV kod njih tjedan dana, pa onda jos da mi vele da shtanga od toga, da je to tak.
A taman mi doso Maxich...
isti problem je i kod Quadra koji imamo na poslu. nevjerojatno da iz 0 na 1 toliko jako pušta zvuk, između bi trebale još bar 3 crtice.
Ha eto, zvao servis, veli lik da bi se to dalo stisat, da ga dofuram, s obzirom da je jos pod garancijom, onda ce to ici free of charge...
jeeejjjj![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Isti problem! Moji su za vikendicu kupili vise komada tih jeftilena i mislili kak su si jeftino prosli... a kad tamo DREKA!! lol
Ti televizori su idealni za staracke domove, te kao poklon dedi i baki, em kaj zvuk treshti, dedeki i babice buju sve culi
Pa vozi ih u servis, ja bum bas sutra, pak izvjestim rezultat, a kak mi je jos pod garancijom ne nist kostalo...
Ako je skroz novi, onda ne bi smio u servis, već ti ga moraju zamijeniti.
Jel ovo taj?
Imam i ja jednog takvog, samo što je u mene ctv-63. Extra je tv za svoju klasu, a zvuk mu je najjača strana, i glasan je i kvalitetan. Srećom, nemam taj problem kao ti. Jesi uspio riješiti?
mozda ovo pomogne![]()
![]()
Šta je to? Lula?
.....
Bookmarks