ma to sa kračim trajanjem baterije ne vjerujem...
jedino zašto bi moglo manje trajati je ako se više sluša muzika, ne zbog same kartice.
za 2-3 dana javim kak je meni izdržala baterija sad sa 2 gige.![]()
ma to sa kračim trajanjem baterije ne vjerujem...
jedino zašto bi moglo manje trajati je ako se više sluša muzika, ne zbog same kartice.
za 2-3 dana javim kak je meni izdržala baterija sad sa 2 gige.![]()
![]()
krivooooooo,Pro duo i m2 kartice koriste napon od 2,5V do 3,9V,voltaza ovisi o kapacitetu i brzini,sto je veci kapacitet ili brzina(ultra,ultra duo,extreme...) vise struje ode na karticu,zato se baterija brzo isprazni
baterija se nekom ne isprazni brzo,to je zato jer baterija ima veci kapacitet ili je bolje formirana
![]()
dali su mi mob u servisu, gdje su ga inicijalizirali, stavili novi soft....., ali kao je kartica problem. dodjem u feniks, pitam sta je s karticom, kazu da je to cest problem sa k800, nesto sa nekompatibilnosti softa, bla, bla, bla, formatiraju mi karticu na kompu, zatim na mobu, stave mi gigu pjesama na karticu, i radi sasvim normalno!!![]()
![]()
, ali
![]()
![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Onda ljudi koji je zaključak ili ga nema tj. koju karticu uzeti ili su sve dobre?
Ako se ne varam sony m2 1gb za 240,00 kn je ziher opcija a Scan disc za 200,00? dajte onda završnu riječ
Bookmarks