@ sonyc procitaj gore...ok skuzio sam u cemu je stvar netrebam posebno pojasnjenje ok?
carl zeiss --> prenapuhana optika, koristi je sony i vidio sam canon na kamerama
cyber shot --> brand izoštravanja i tehnologija bržeg okidanja slike (smanjenom expozicijom)...
ukratko 2 različita pojma za one koji nisu shvatili...![]()
Seriously?
@ sonyc procitaj gore...ok skuzio sam u cemu je stvar netrebam posebno pojasnjenje ok?
For the hoven lands...
Da se vratim na Usporedbu K550i i K750i.Kako se samo usudite reč da je K750 bolji od K550.Slike su 100 puta bolje,ima više načina slikanja(sport,portet...)što ćini ovaj mob pravim cyber shot-om.Ja ne vidim nikakve prevelike razlike između zvuka K550i i onih walkman,ali zato u kameri vidim.Od ovih novih mob. u SE-u jedino su bolji K800i,W880i i možda T650i
[QUOTE=Sony Ericsson;584943]Da se vratim na Usporedbu K550i i K750i.Kako se samo usudite reč da je K750 bolji od K550.Slike su 100 puta bolje
ova ti je dobra![]()
![]()
PREDATOR
Da sad recite i da SE J300i ima bolju kameru od K550i
i da SE J300i ima bolju kameru od K550i
Seriously?
Naravno svaki ciga hvali svoga konjaSad ja kad bih imao n70 trebao bi da kazem da on pravi najbolje slike i kraj i on je najbolji telefon i svi treba da ga imaju.E tako dosta njih imaju ovakav komentar,veoma glupo daj budite realni i stvarno recite,a ne sad tu ti je zao sto si bacio tolike pare na k550i i sad je kao najbolji,a vidi se iz aviona da je k750i bolji,a i jeftiniji...
Na strani k550i su samo noviji softver i eto te neke opcije koje su dodate ubacivanjem branda cyber shot.
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
čisto radi ovog zadnjeg o K550 i K750;
K550 je rađen na potpuno novoj platformi, te je tehnološki napredniji od K750, a vi sami procjenite da li to nužno znači i bolje slike, kako o tome raspravljate
k550i jeste radjen na novijoj platformi,sto je i logicno,ali nije nasljednik k750i.
nasljednik je modela k510.
a to je logicno kad mu je pocetni broj 5.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
evo jedna fotka sa k550i
zbilja nevjerojatno!
http://www.pticica.com/slike20070522/97078Large.jpg
Seriously?
fotke slikane kamerama na svim sony ericssonima imaju obicaj pokazati EXIF DATA, na ovoj slici to nije moguce napraviti....pitanje je zasto....
tako dosta njih imaju ovakav komentar,veoma glupo daj budite realni i stvarno recite,a ne sad tu ti je zao sto si bacio tolike pare na k550i i sad je kao najbolji,a vidi se iz aviona da je k750i bolji,a i jeftiniji...
Upravo ovo, ima dosta ljudi ovdje koja uopce nije objektivna u davanju svojih komentara vec zapnu za nesto i bok-bok, pa se o pojedinim stvarima koje su bitne, stekne totalno krivi dojam sto je veoma lose....
Zadnji uredio wildbabe : 23-05-2007 u 15:53
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
to stoji da je tako, da neki ljudi daju puno love na mobitel, i onda ne mogu prihvatit cinjenicu da je njihov mobitel u necemu losij....ali......uvijek postoji ALI, ja mislim da je cyber-shot bolji, i da ima razlike: isprobao sam k750i, w810i i k550i....gledao sam fotke na kompu, gledao sam mogucnosti......po mojem misljenju, ima razlike...necu nista previse govorit, ali ja mislim da je cyber-shot bolji, a vi kako hocete.....;=)
Compov,jel si onu fotku "doterivao" u nekom image editoru,kladim se da jesi 100%![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
nisam joj 100% pa nebi zajebavao
da jedino sam na sport opciju prebacio i potamnio za jedanput -0.3
Seriously?
izgleda heeebeno dobrone znam sta reci
![]()
![]()
Nema do cybe-shot-a.Osim toga uopće nisam platio nešto previše K550i (1200 KN).
ja mislim da nije stvar toliko u telefonima i kamerama koliko do osobe koja slika i uvjeta koji ti se potrefe...ko zna zna...nekima ni onaj fotoaparat koji koriste fotografi na finalu lige prvaka nekima nebi bio dovoljan da uhvate bolju sliku od tipa s npr.k700/750/550/ili bilo koji drugi...vjerujte mi uvjerio sam se u to sam s trojicom likova i njihovim digitalcima EOS...naravno noviji telefon bi trebao biti bolji, brzi i to sve...al nekada su jednostavno svi oni prosjecni...
[EDIT] i cyber shot telefoni su bolji po tome sto imaju etiketicu cyber shot...i manje(ali skoro pa neprimjetno manje) im treba da izostre i te gluposti za sliku...zato i jesu bolji jedino u sport nacinu...al opet...to je samo moje skromno misljenje...
Ne možete uspoređivati music player na K550 i na godinu dana starom w810! I to nikako... Ak već želite, usporedite svoj cyber-shot music player s walkman playerom na npr. W880 (dakle onim koji je izašao otprilike kad i k550i) samo pazite da vam se netko ne počme smijat:-D Samo bih htio reći da ste skrenuli s teme i da ste s usporedbe kamera prešli na uspoređivanje mp3 playera na mobitelima - na mjesto na kojem SE WALKMAN serija suvereno vlada!!!![]()
Ne smeta mi sto spavam na engleskom, ali me nerviraju njemački podnaslovi
Bookmarks