Ja mislio da se radi o k750 jbt neznam di sam gledo kad sam otvaro temu...ma nemoš ništ zafrknut samo naprijed...ak ti neš bude sasm na SEUS i vrati ti nazad sve!...hehe vald...ma nemas problema"!![]()
Download slike
Mogu li s ovim da flasham mob... download sliku za vidit
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Nista znaci od dekodiranja... jbg za to treba taj servisni kabel.. a to naravno nemam.. a nista kada skupim novce..onda cu otic da ga dekodiraju.. iako je to puno ali...Nista hvala vam na savjetima..pa vidit cemo sta cu dalje.. ali puno mi kosta to dekodiranje takvog mobitela.. jel to sve zbog 3G opcije???
99.98% , nemam k610 pa ne mogu probat ni pomoci ti ako zajebes al znam da xs++ moze flashat k610 cid49 red
ovdje se raspravlja o flashanju k610 cid49 pa ako znas taj jezik(francuski ili sta vec) prouci malo
http://www.topsony.com/foro/showthread.php?p=71861
EDiT : a i tu ima nesta
http://forums.se-nse.net/lofiversion...php/t9443.html
Zadnji uredio Most Wanted : 18-05-2007 u 23:13
Ok hvala ti ipak na nekoj pomoci bolje receno nekim savjetima...
e aj sad nek neko kaze di se mogu skivut usb flash driveri za 610 al ne sa top sony jel otamo nemogu? i dali se ikone od vodafone maknu tj promjene ak samo menu promjenim ili moram nes flashat ?
For the hoven lands...
Samo da napomenem,noviji Sony Ericsson telefoni više nisu EMEA2 nego SEEurope.
A ako želite brandirati mobitel na T-Mobile onda vam trebaK610i South East Europe - CXC1250374 - Generic CXC1250376 SEEurope - en/hr/hu/sl/sq/sr
za VIP VodafoneK610i T-Mobile IntB - CXC1250374 Generic - CXC1250376 TMobileIntB - en/hr/hu/sk
iliK610i Vodafone 3 - CXC1250536 Vodafone - CXC1250376 Vodafone3 - en/cs/de/hr/ro/sl
K610i VodafoneLive 3 - CXC1250536 Vodafone - CXC1250376 VodafoneLive3 - en/cs/de/hr/ro/sl
aj neko uploada flash drivere al da rade
For the hoven lands...
Evo pa skini ih download
hvala samo jos jedno pitanje oce mi se pomjesat oni sa ovim od k750/w800 ?
For the hoven lands...
Nece.. isti su oba.. ali za drugi mob komp ti kaze da bi za njega isto trebali flash driveri... pa eto ti skini te jer su oni UNIVERZALNIja sam spajo od sestre k610i i nije bilo neki problema.. sve mi ocita
znaci koliko sam skuzija, k610 se ne moze otkljucat da radi na sve mreze, ali se moze debrandirat. je li to micanje t-mobile sranja iz moba? web'n'walk i to?
kako skuzit koji mi je mob cid(49 ili 51) i koje je 'boje' (red brown ili blue)?
sad ne kuzim? ak mobu flashash i main i fs pa jel se ne otukljuca na sve mreze ??
For the hoven lands...
NE...Samo si ga debrandirao...koliko ja znam.. a mreze su zakljucane i dalje.. za to treba ili malo vise znanja.. ali i oprema je potrebna... Mozes samo uklonit ono vipovo ili t-mobileovo sra*** a mreza i dalje ostaje zakljucana...Odnosno drugim rijecima mob nemoze ni jedne druge kartice citat osim onih za koje je brandiran ili zakljucan..to je to..
Dakle da ponovim još jednom:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=582983&postcount=24
crveno je Main,zeleno je FS a malo bijelo je zaključanost na mrežu i s tim nemožeš ama baš ništa.
Ko ni nakon ovoga nije shvatio da svoj Sony Ericsson nemože uopće otključati flashanjem neka odustane od mrdanja po telefonu jer bi moglo biti odlazaka na servis.
ak je k610i red cid 49 moze se sve na njemu radit ko i na k750? isti postupak?jel se njega moze prebacit u walkman ak da u koji ? i jel bi mogo neko updejtat main i fs od k610 najzadnji?
For the hoven lands...
Bookmarks