ba webu jos nije tako , a ni jucer u svijetu medija nije bilo
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
ba webu jos nije tako , a ni jucer u svijetu medija nije bilo
Pa ovi u Tele 2 stvarno više nisu normalni sa tom ponudom, na stranicama sve stoji a nikako da se više pojavi u prodajiKaže mi danas tip u SZK da sve šta stoji na stranicama je i u prodaji, mogu vam dat i popis prodajnih mjesta a od toga sam lud više u prodaji nema ničeg dobrog odavno a d900 nije niti bio u prodaj i kaj da mu (im) veliš više. strpljen spašen, svaki info dobro došo
![]()
To je sa prodajnog mjesta:
TELE2 partner: GSM CENTAR zo
Adresa: Riva 2a
Telefon: 051 212 328
http://www.gsm-centar.hr
08-20 subotom 08-14
Datum i vrijeme snimanja možete provjeriti u EXIF podacima iz fotografije,samo ju skinite sa imageshacka.
Ako budem uskoro išao opet dole provjerit ću opet.
Bio sam opet tamo i ove cijene koje su na fotografiji stoje i dalje tako.
Zadnji uredio sms freak : 26-05-2007 u 22:22
Postoji li šansa da se u dogledno vrijeme pojavi Nokia N73 u Tele2 ponudi???
vrijedi sačekati ljetnju kampanju
Pa, naravno da čovjek ne može reći poslovnu tajnu tjednima prije službene objave. Ionako Tele2 izbacuje nove uređaje u ponudu češće od T-Mobilea.
Vezano za Posejdonov1 današnji odgovor u temi "Nova tarifa u Tele2" pitao bih: Čemu služi Samsung D900 u Tele2 ponudi mobitela?
Ljeto nam i kalendarski uskoro stiže. Nadam se samo da ljetna kampanja neće krenuti pred kraj ljeta. (posjedon1 hvala na info-u)
Zadnji uredio shanta : 23-05-2007 u 09:31
istina je da sam napisao da d900 stiže ,ali isto tako rekao sam da ima nekoliko
segmenata koji odlučuju o danu isporuke,nažaliost pokazalo se točnim moje prognoziranje o kašnjenju pojedinih struktura a bitnih za krajnjeg korisnika .
isprika za one koji čekaju mob a još ga nema,ponukan upitima dao sam informaciju svjestan da neće biti realizirana u kratkom roku.
smatrao sam da informacije na forumu budu neformalne ali ipak sa dozom ozbiljnosti,zanči nisam imao namjeru nekog obmanjivati.
Posejdon1 nemoj moj post shvatiti osobno.Tvoje su informacije iako neslužbene nama dragocjene. Kritika je bila upućena operateru koji reklamira Samsung D900 na svojim stranicama i ima ga u svom cjeniku u trgovinama od 10.05. Drugim rječima svugdje ga ima osim tamo gdje bi trebao biti - na policama trgovina gdje se do sad nije pojavio.
i 6085 Pretplata:555 kn _Produženje ugovora:385 kn
Motorola Z3 Ugovor 1315 Produženje 925
Nokia 6288 Ugovor 1595 Roduženje 1115
Nokia 6233 Ugovor 1235 Produženje 865
Nokia 7373 """"" 1345 """" 945
Nokia 6085 """""" 555 """""" 385
Se Z710 """"" 785 """"" 555
Zadnji uredio Inovator : 24-05-2007 u 21:27
Izbacili su Samsung D900 iz ponude kao i još neke modele, ubacili par novih i snizili cijene pojedinih uređaja.
Koliko ja znam nisu ni imali samsung D900 u ponudi. Bio je samo na tele2 web stranici da živciraju ljude koji su ga tražili po dućanima.
Koji bilo!
zanimljivo je da se uopce nije pojavio u trgovinama![]()
![]()
Kao što je posejdon1 već jednom rekao -
Izvorno postao posejdon1
Ovaj put je zakazala malo više i zato je uređaj povučen sa web ponude da ljudi ne prigovaraju i ne pitaju više "kad dolazi?".
Možda D900 bude kad budu sigurni da će ne vrijeme moći isporučiti uređaje na prodajna mjesta,dotad skupljajte lovu pa možda uleti i neka bolja mašina u ponudu.
Što reći na izbacivanje D900 iz ponude Tele2, a da taj mob. nisu ni imali u trgovinama. Jedino što mi pada na pamet (da ne upotrijebim neku grublju riječ) je:
T O T A L N O -- N E P R O F E S I O N A L N O ! ! !
Također primjećujem da je nova cijena SE K800i niža za 140 kn (produženje pretplate), a tog telefona već odavno nema u trgovinama. Da li to znači da će se uskoro pojaviti ili je i to "marketinški trik" koji služi samo za živciranje i podcijenjivanje onih, bez kojih Tele2 ne bi mogao postojati ?
JEDNOSTAVNO JEFTINO - stvarno !
Danas u Rijeku stigao SE K800i. Pretplata 18 mjeseci 1545 kn, produženje pretplate 1085 kn. Drugu polovicu mog jučerašnjeg posta danas ne bi napisao.![]()
Trebam informaciju - ako je netko kupio Nokiu 6085 u TELE2 ponudi,dali je zaključana na mrežu?
Hvala.
LG KE970 SHINE. slobodno 2295 pretplata 1695 produženje 1195
Od kada ce biti u ponudi ?
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Bookmarks