Nokia
jer vise u SE nemam povjerenja,pogotovo u njegove yojstice a i brzo gube cijenu
Nokia
jer vise u SE nemam povjerenja,pogotovo u njegove yojstice a i brzo gube cijenu
KISI KISI
nokia .. do sad samo pozitvina iskustva za razliku od ostalih marki...
Definitivno Nokia...
Godinama su na tržištu...
Je da SE izbaci neke novitete prije Nokie (recimo 2mpx kamera sa AF_om i slično) i imaju jeftinije mobitele, ali taj joystick...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Opet tema kojoj treba anketa.
Ja stvarno ne kuzim tu opsjednutot ljudi sa joysticima n SE-u. Imao sam par modela i niti jedan nije imao nikakvih problema sa joystickom. A evo sad zadnjih dana koristim T610 star bog zna koliko i radi ko prvi dan.
Sto se tice toga koji je proizvodjac mobitela najbolji, radi se iskljucivo o subjektivnoj stvari, ali kako sam imao dosta mobitela mogu reci da , sto se mene tice, Sharp bi bio na prvom mjestu, pa vjerovatno Alcatel, pa SE. Doduse imao sam samo jednog Sharpa, ali me taj odusevio. Vjerovatno ce me puno vas popljuvati zbog Alcatela, ali svatko ima pravo na svoje misljenje i sto se mene tice zao mi je sta Alcatel nije vise prisutan na nasem trzistu.
sharp bi bio,ali zbog vodafon softa nemre biti na prvom mjestu..
1:SE ,Njoka
2.
3.sharp
1. njoka (zna cesto mjenjat mjesto sa SE)
2. se
3. moto
4. samsung...
5. nema vise dobrih mobitela...
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
1.Nokia i SE,
2.Samsung,
3.Sharp(slazem sa onim sto kaze smogovac u vezi sa vodafone softvera),
4.LG,Motorola
5.Alcatel,
6.Benq-Siemens,
7.Sagem...
Iako sam imo kod sebe prisutna 4 modela SE, a nijednu Nokiu (dobro imo sam 3310), mislim da su Nokie najbolji, najveca su mi prednost Nokie sa symbianom, ali one mi imaju nekak najbolji meni...![]()
alcatel...
sala nokia the best one
1. SE
2. Nokia
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
-Definitivno Nokia!
upravo tako.neki Alcateli stari i 7god. jos rade besprijekorno.![]()
Simens mi je bio najbolji u doba S/M/C 35 pa sve do ME45 i SL45, od tada Nokia je najbolja
samsung.....
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
sony ericsson
nokia
lg
neam pojma ali sony ericsson mi jednostavno ima privlačnije modele i sam po sebi mi podosta odudara od nokie ali to je naravno moje mišljenje ,ne mora bit točno
1. Sony Ericsson
2. Motorola
4. Samsung
1500. Siemens
2500. Nokia
ja sam imao među prvima onaj 701..kojem je cijela sms stala prek ekrana,500 sms je mogao spremiti...hebeni mob u to vrijeme,hebeni..
hhihi meni je samsung jer mi ima najljepse modele, a to je ono kaj najvise gledam na mobacima. pa nokia...SE ne volim jer su mi ruzni![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
opet tema za smeće koja će sigurno povući hrpu svađa
Seriously?
Bookmarks