auuu katastrofe ,aj zamisli srece
zast ne pise sta je bilo za vozacem kamiona...![]()
JEste vidili ovo na rtl-u jucer??? Prebolesno...
http://www.rtl.hr/vijesti/prikaz/10332/
Moze ovo neko nac na youtubu ili zna nacin da ovo skine na komp, tia bi ovo imat u mobu???
FORD FOCUS RS500
I like it!
auuu katastrofe ,aj zamisli srece
zast ne pise sta je bilo za vozacem kamiona...![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Kamiona? Vozacem?
FORD FOCUS RS500
I like it!
pa da ovaj sta je pokupio lika
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
A nije se ni zaustavia, ko zna je li i vidia sta je ucina
PS: ono je bija autobus![]()
FORD FOCUS RS500
I like it!
od kud znas da se nije zaustavio? Na snimci je svega desetak metara njegovog zaustavnog puta od mjesta nesrece sto busu nije dovoljno da se zaustavi.
Po meni vozac nije nista kriv. Krive su ove budale koje su isle bez adekvatne signalizacije i propisnih mjera sigurnosti ili raditi na autocesti.
dobar grah daleko se čuje
edit: ili možda ne
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Autobus je marke Volvo, to su jako visoki autobusi, a "kokpit" vozača je smješten dosta nisko, tako da i nije nužno morao osjetiti udar.
Ali, pretpostavljam da se zaustavio jer je jedan radnik potrčao prema nečemu što je izišlo iz kadra, a vidi se da su se i auti prestrojili u zaustavni trak-morali su vidjeti nešto veliko; ne vjerujem da su reagirali na prosutu košaru. Vjerojatno je zaustavio autobus s uključena 4 žmigavca.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
eee, taj više neće uć u košaru!!!![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
h**p://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hrvatska/20070519_17438.php
tu imaš...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Autobus je marke Eurobus Volvo AV120 ( Hrvatski proizvod ), a njegova visina je 3.69 m, dok je vozačko sjedište smješteno na najnižoj točki karoserije, tako da je teško osjetiti udarac, ali mislim da je pri udarcu autobus barem malo zalelujao pa je vozač shvatio što se dogodilo... inače vidi se da je autobus od tvrtke "Samoborček", pa ako znate nekog tko tamo radi, probajte saznat nešto korisno...![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
meni je cisto nebitna debata oko toga dal je i kada je stao (osobno mislim da je stao).
Pitanje je da li je tko snosio posljedice za ovo glupiranje na sred autoputa.
Tko god se toga sjetio i sudjelovao u tomu trebao bi dobiti otkaz zbog nesavjesnog izvrsavanja posla.
dobar grah daleko se čuje
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa ako nije vozač ništa osjetio vjerojatno je čuo, pogledao retrovizor, pa mu je trebalo malo da skuži šta se dogodilo. Činjenica je da se košara nije smila naći iznad traka kojim se obavlja promet na visini ispod tabele jer vozač iz tako niske točke ne može procijeniti visinu košare (zato svaki niži objekt mora imati znak koji upozorava na visinu).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ma osjetio je milijun posto ! znaš ti koji je to udarac, ako pretpostavimo da je autobus vozio brzinom od 100 km/h, a sigurno je vozio brže, a košara je napravljena od čvrstog materijala, pa kad se spoji to dvoje nastaje grozan udarac koji je vozač sigurno osjetio, samo što autobus nemože stati odmah pa kamera nije zabilježila kad je on točno stao, ali stao je jer se na kraju snimke vidi da netko od ljudi hoda u smjeru kamo je bus išao...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Bookmarks