uglavnom zato sto imaju autofocus i macro funkciju. i vise je to kao brand, kao sto je i walkman.
K550 ima macro, autofocus i svjetlo, dok K610 to nema
Ja ne razumijem po čemu su cyber-shot kamere (na mobitelima) bolje od ostalih.Ne vidim nikakvu razliku između K550i i K610i.
Zadnji uredio Sony Ericsson : 20-05-2007 u 12:46
uglavnom zato sto imaju autofocus i macro funkciju. i vise je to kao brand, kao sto je i walkman.
K550 ima macro, autofocus i svjetlo, dok K610 to nema
iPhone 5s 16 GB
cyber shot -> manja expozicija brže okida i slika se ne razmrlja... prebaci cyber shot mob u sport mod pa ćeš vidit da se slika pri micanju mobitela i slikanja ne mrlja
ali zbog toga je slika u polumraku tamnija... no to služi isključivo za slikanje vani
Zadnji uredio Compov : 19-05-2007 u 10:44
Seriously?
po tome sto je imatic rekao onda je i k750i cyber shot?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
prije nije bilo te raspodjela na cybershot. bilo je walkaman i "obicni". sad s K800 je pocela raspodjela na cybershot, walkman i ostale
iPhone 5s 16 GB
dva odvojena branda.jedan orjentiran ne glazbu,a drugi na fotografiju.
znaci po tome ce w810 ostat jedini mob kod SE sa dvostrukom ulogom i cybershot i walkman(po meni je to i najbolja kombinacija.)
pa nije ni w800 daleko vjerojatno grijesim al neznam po cemu je w810 toliko napredniji od w800 ? ili grijesim ?
For the hoven lands...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
w810 ima samo bolji soft i ekran od w800 (ali se ekran da rjesit sa display driverom kod w800),w810 nema zastitu za kameru.ali sto je najvaznije w800 je potpuno RAZBIJEN (sve se moze radit s mobom kod modanja) i ima punooooo patcheva i raznoraznih drugih stvari dok w810 prima samo jedan patch i to je brzo premotavanje pjesama/videa u walkmanu (a moj w800 ima 51 PATCH u sebi).
I zaboravio sam naglasit da w810 podrzava flash ali se to odnosi u soft zar ne![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
malo smo skrenuli s teme ali nema veze
pa bolji kontrast i boje su realisticnije.
Pa onda jel bi mi mogo neko predložit di da skinem taj driver koji je najbolji i kak se stavlja u mob s xs++ na w800i cid36 red?
pogledaj moj potpis u njemu je cijeli pack za w800
Zadnji uredio blizzard : 20-05-2007 u 11:30
A po meni su cyber shot mobiteli puno posebniji od walkmana. Npr, K800 ima isto super player za muziku i nicim ne zaostaje za walkman mobitelima. A uz to, ima kameru sa mali milijun funkcija kao sto niti jedan walkman nema. Znaci, konkurira sa walkmanima, a walkmani ne konkuriraju s njim.![]()
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
hmmm...ja imam k550i.....i mislio sam da je kamera prosjecna, kao i kod npr. k750i ili w810i, ali sad kad sam prebacio na ''sport'' ili ''portret'' vidim znatnu razliku.... moj frend stalno istice taj detalj, da je njegov w810i vise player, a moji novi k550i zapravo nije nista drugo, nego obican sony ericsson s markicom ''cyber-shot''......ne znam, ja pak mislim da su bolji cyber-shotovi, buduci da im je player identican kao na walkman seriji, u ovom slucaju w810i! sto se tice tog ''walkman'' branda, paaa.....zasto w810 nema trackID? k550 ima, a ta funkcija je stvarno genijalna, i smatram veliki propust i minus za w810 sto ga nema....moje misljenje.....SE je ponizio taj WALKMAN brand, a uzvisio cyber-shot, buduci da CS ima sve funkcije kao walkman, i jos vise....POZZ SvImA
dobro trackid se lako doda novim softwareom ako ga naravno SE napravi
Seriously?
Bookmarks