Tri puta tjedno teretana, ostalo vrijeme s bucicama kod kuce nekih 20min dnevno i ponekad znam s ekipom otici biciklima na rute od 100/150km.
Tri puta tjedno teretana, ostalo vrijeme s bucicama kod kuce nekih 20min dnevno i ponekad znam s ekipom otici biciklima na rute od 100/150km.
ja idem 2 puta u teretanu tjedno a ostale dane idem na trening (Waterpolo)
tako da svaki dan vjezbam!
piljates 2xtjedno jedan mjesec da drugi ne, jer mi se neda bas uvijek, cijelu srednju nisam vjezbala tjelesni
i svaki dan uglavnom, sobna bicikla 20-25km![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
a ti si imala onog lika iz tjelesnog?kaj si mu snickers kupovala svaki sat ili...??![]()
E moj Mile....okani se corava posla.Evo u tvojem kraju pjevaju maslina je neobrana nema nikog da je bere...pa brate mili poberite te masline![]()
Ako hoces nesto napraviti imam ja jednog kolegu iz Caporica![]()
kojem treba pomoc na zemlji....mogu te preporuciti
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ja, kojoj je trcanje uvijek bila apsolutna besmislica (osim ako se ne naganja lopta) ponosno obznanjujem da trcim svako vecer vec 8 dana
imam blizu jedan fini prazni parking, pa 250 m otrcim, pa tolko ophodam, do cifre od 6 krugova otrcanih (sve skupa 12 krugova). trcim s utezima u rukama od 1 kg, lol))
krenila zbog sestre koja je na dijeti i sad mi se uvuklo pod kozu.
ko klinka sam bila hiperaktivac, trenirala sve i svasta, od nogometa do gimnastike, al se s godinama ulijenila..
ovo trcanje mi sad bas dobro dodje, i fizicki i psihicki.. a pajkim ko mala beba![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ko klinac sam trenirao sve i svasta...
Zadnjih 5 godina ne prakticiram apsolutno nista.. A ni gram viska/manjka, sam sebi super izgledam i to je najvaznije! Geni, geni kameni haha!
Zadnja tjelesna aktivnost mi je bila nosenje kreveta na 7 kat jer nije stao u lift velicine oveceg lijesa! lol
Ja sam neki dan imao zescu tjelesnu aktivnost, naime bratic i ja smo imali jednu selidbu i jaja smo ostavili na tom poslu....
Preselili smo dio stana s petog kata s liftom gdje je vecina stvari stalo....tih stvari je bilo negdje 3/4 prostora kombija koji ima kapacitet ukrcajnog prostora od 15m3 koje smo nosili na 4 kat bez lifta....
Sve skupa 6 sati posla....bok-bok
Inace se bavim kuglanjem, jest dosta nepoznat i pomalo glupav sport ali eto bar je rekreacija 3+ puta tjedno....
Sad mi je gotova sezona i osim posla nis posebno ne radim ali na mu malo plivanje, pomalo trcanje i tak....
Zadnji uredio wildbabe : 22-05-2007 u 19:46
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ma mene je ovaj dostavljac zvao da krece i da se nadjemo ispred zgrade... da bi on meni tamo iskrcao krevet, madrac i jos par ormarica i rekao da je njegov posao to furati do vrata i da ce mi za 150 kn pomoci do stana! Reko zajebi sam cu. A kad sam vidio da ne stane u lift za 3 cm![]()
![]()
2 raul; hranim se kolko-tolko zdravo.![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Dobra tema ...
treba vjezbat , cisto zbog vlastitog zdravlja.
netreba bit nuzno teretana , to ma kraju zavrsi nabrijavanjima raznoraznim , steroidima , androidima , i inim idima.
ja svaki dan 12ak kilometara biciklom , 80ak trbusnjaka i malo o v o g
try it , puno je korisnije od trbusnjaka navodno , al ja svejedno kombiniram.
ak neko probo nek veli kolko uspije u šusu izdržat![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Evo da vas izvjestim da sam u subotu odradio svoj prvi polu-maraton i to 21 km. Navedenu razdaljinu sam istrčao za malo manje od 2 sata.
Jesam frajer a?![]()
![]()
![]()
Istrcao si 15 konvertibilnih maraka za sat vremena. Puno je to![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
fora tema... ja uglavnom idem u teretanu (skoro svaki dan)... a pravu vjezbu ovdje malo tko da je iskusio... radi se o biciklijadi do vrha sljemena i dole (sumskim putevima naravno)... treba imati dobar bajk (cca 5000kn) tako da kad se ide dolje da se mozete malo i izivljavat.... uglavnom, prejeben dozivljaj, steta samo sto mi se ta ekipa "raspala" pa se vise to ne radi...
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Ja od kada je prošao tjelesni na faxu... ništa![]()
Sramota... tražim žrtvu koja će ići sa mnom na fitness ali se svi otimaju da nebi...![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Obožavam fizičke aktivnosti. Mogu satima gledati iz hlada druge kako se bave istima![]()
Bookmarks