Moze li se otkljucati k610i ako ubacim novi soft... odnosno sada mi je na vodafonu a ako ubacim novi... mislim da bi trebao da bude otkljucan.. sto vi mislite..i da jeli to moguce napravit preko xs++.. hvala unaprijed
Moze li se otkljucati k610i ako ubacim novi soft... odnosno sada mi je na vodafonu a ako ubacim novi... mislim da bi trebao da bude otkljucan.. sto vi mislite..i da jeli to moguce napravit preko xs++.. hvala unaprijed
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Evo da riješimo kako stvar izgleda pojednostavljeno glede flashanja i otključavanja mobitela:
grafički prikaz softvera/firmware-a telefona i pojašnjenje što je što (nije baš 100% precizan ali poslužit će)
Znači broj 1. je firmware telefona koji flashate sa ovim XS-om
broj 2. je dio u kojem su multimedijalni sadržaji (slike,melodije,video tj. korisnička memorija)
a broj 3. je područje u kojem se nalazi Lock na neku GSM mrežu - tu nemožete ništa raditi osim ako imate servisnu opremu koja podržava model telefona na kojem radite.
Koliko god puta vi flashali telefon raznim verzijama softvera on ako je bio - ostat će zaključan i to je to.(osim blesave Motorole i LG-a koje možete zaključati flashanjem zaključanog softvera telefona).
Bookmarks