prodaje ti jedan lik već duže vrijeme u oglasniku i na kupi prodaj,po 2100kn ako se dobro sjećam,korišteni...
Jel zna netko gdje se u HR moze nabaviti mob iz subjecta i po kolikoj cijeni?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
prodaje ti jedan lik već duže vrijeme u oglasniku i na kupi prodaj,po 2100kn ako se dobro sjećam,korišteni...
Da ne otvaram novu temu iskoristio bi ovu za pitanje...znam mu specifikacije i sve o čemu je riječ..samo me zanima kvaliteta i onaj poklopac???Pa ako netko od vas dvojice zna..
izvrstan uređaj po svima pitanjima,samo ću to reći,a u kakvom je stanju rabljeni,to ovisi o puno faktora...
Baš sam gledao malo po netu o njemu neki dan.Nisam naišao na nekakav detaljniji review..pa da pitam..kamera?i onaj prozirni poklopac?on je samo kao protecion ili???
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ovo je je**** iscrpan review....hvala.Mob je mrak.
jel moze netko poslat sliku od tog moba da ga bas vidim
A ti kao nikad nisi čuo za google?
http://images.google.hr/images?hl=hr...Ei+slike&gbv=2
CARpeDiem*
Bookmarks